De bivirkninger af drikke for meget koffeinfri kaffe

August 16
De bivirkninger af drikke for meget koffeinfri kaffe

Hvis du forsøger at bremse din koffein indtag, kan du stadig nyde oplevelsen af ​​kaffe ved at drikke en koffeinfri sort. Før du når til din næste kop koffeinfri, ved, at koffeinfri kaffe er ikke nødvendigvis koffein-fri. Udover den uundgåelige kaffe ånde, drikke for meget koffeinfri kaffe kan være forbundet med mindre sundhedsrisici værd at overveje, før overindulging.

Koffeinfri Versus Regular

Decaffeination er en proces, der fjerner størstedelen af ​​koffein fra kaffebønner. Koffeinfri kaffe indeholder 2 til 5 milligram koffein pr kop, eller otte ounce, hvilket er betydeligt mindre end almindelig kaffe, som har 60 til 150 milligram koffein pr kop. En 2006 University of Florida undersøgelse offentliggjort i "Journal of Analytical Toxicology, '' afslørede, at koffein indholdet af koffeinfri kaffe varierer fra 8 til 13 milligram koffein pr 16-ounce servering, der angiver, hvor mange kopper koffeinfri kaffe kunne være en betydelig kilde af koffein for dem, der forsøger at undgå forbindelsen helt.

Koffein effekter

Udtrykket koffeinfri er ikke det samme som koffein-fri. Koffein er en juridisk stof, der stimulerer centralnervesystemet, forårsager en stigning i hjertefrekvens, blodtryk og en følelse af årvågenhed. På grund af de forskellige niveauer af koffein i decaf kaffe, er det muligt at opleve koffein s bivirkninger, herunder tilbagetrækning, fra at drikke flere kopper koffeinfri kaffe hele dagen. Mennesker med koffein følsomhed kan opleve virkningerne af koffein med så lidt som 10 milligram koffein, eller cirka to kopper koffeinfri kaffe.

Potentielle sundhedsrisici

De potentielle sundhedsmæssige risici ved indtagelse af kaffe stadig forstået. En 2006 '' Critical Anmeldelser i Food Science and Nutrition '' litteratur bemærkede, at indtagelse af kaffe kan øge kardiovaskulære risikofaktorer sygdom faktorer, herunder blodtryk, total kolesterol, low density lipoprotein og homocystein niveau. Forskning har imidlertid ikke klart identificeret i hvilket omfang disse akutte virkninger er forbundet med kardiovaskulær risiko for sygdom. Moderat kaffe forbrug, er eller tre til fire kopper om dagen ikke er forbundet med en øget risiko for hjertesygdomme og endda har vist sundhedsmæssige fordele.

Kaffe Tilsætningsstoffer Tilføj Up

En kop kaffe er kun så god som hvad du lægger i det. Koffeinfri kaffe har alle smag af almindelig kaffe med meget få kalorier, men når du tilføjer fløde og sukker, kalorier formere. En individuel beholder med flydende creamer har 20 kalorier og en enkelt sukker pakke har 11 kalorier, hvilket gør det nemt at se, hvordan flere kopper koffeinfri kaffe kan bidrage ekstra flydende kalorier. Vælg skummetmælk og drikker din kaffe uden sukker, hvis det er muligt.


relaterede artikler