Hvad er fordelene ved kokosolie med type 1 diabetes?

July 4

Hvad er fordelene ved kokosolie med type 1 diabetes?


Mens meget om type 1 diabetes er stadig ukendt, en velafbalanceret kost, der indeholder kokosolie som en erstatning for andre fedtstoffer er nyttigt i at beskytte mod insulinresistens og byder på mange andre sundhedsmæssige fordele.

Fordele

I modsætning til andre olier, er kokosolie ikke indeholde transfedtsyrer, når de anvendes til madlavning. Kokosolie hjælper din krop udnytte essentielle fedtsyrer mere effektivt. Den indeholder også mediumkædede fedtsyrer, som hjælper med fordøjelsen samt hormon og insulin funktion; disse fedtsyrer er afgørende for alle med type 1 diabetes.

Type

Jo mindre forarbejdning til olien, jo bedre. Søg efter jomfru, uforarbejdede kokosolie, som kan bestilles online, hvis du ikke kan finde nogen på dit lokale marked.

Overvejelser

Mens forskere undersøge årsagerne til sygdommen, lægerne ved, at type 1 diabetes udvikler sig, når immunsystemet ødelægger celler i bugspytkirtlen. Kokosolie indeholder visse syrer, såsom laurinsyre, som er stand til at bekæmpe stærke bakterier og vira.

Misforståelser

Mange mennesker tror, ​​at de bør undgå kokosolie, fordi det er så højt indhold af mættet fedt. Fordi kokosolie er hovedsagelig en mellemlang fedtsyre i modsætning til langkædede, fedtet brænder hurtigt, i modsætning til at blive lagret i kroppen. Det betyder ikke tilstoppe arterierne ligesom andre fedtstoffer.

Ekspert Insight

Ifølge Dr. Conrado S. Dayrit, mennesker, der regelmæssigt indtager kokosolie har lavere end gennemsnittet kolesterol og meget lave forekomster af hjertesygdomme.


relaterede artikler