Hvordan at slippe af bump på lårene fra dine ben Rubbing Together

November 18
Hvordan at slippe af bump på lårene fra dine ben Rubbing Together

Når dine lår gnide sammen, friktion opstår. Denne friktion forårsager huden på de indre lår til at blive irriteret og kan føre til en varme udslæt, som også er kendt som miliaria. Når huden bliver irriteret, kan svedkirtlerne blive blokeret. Dette forårsager rød, hvid eller pink hævede bump at forekomme. Det berørte område er sandsynligvis at klø eller føler stikkende og kan føle smertefuld. En varme udslæt er mest tilbøjelige til at opstå, når du er i et varmt eller fugtigt miljø, men det kan opstå når som helst lårene gnider sammen.

Trin 1

Flyt til et køligt sted. Den amerikanske Osteopatisk College of Dermatology, at varme udslæt normalt vil gå væk inden for en dag for at flytte ind i et køligt sted.

trin 2

Placer en kølig komprimere på lårene eller blød i et køligt bad. Den kølige vand vil reducere inflammation og reducere sværhedsgraden af ​​bump.

trin 3

Bær løse bunde lavet af naturlige fibre eller svedtransporterende materiale for at undgå at irritere området. Stramt tøj og syntetiske stoffer kan irritere bump får dem til at blive værre i stedet for at helbrede.

trin 4

Påfør Kalamin lotion til området, anbefaler DermNet NZ. Dette vil reducere kløe i området og kan hjælpe fremskynde helbredelse.

trin 5

Drys en medicineret krop pulver på dine inderlår. Medicineret kropspudder vil reducere friktionen fra lårene gnide sammen. Den medicin i pulveret vil bidrage til at helbrede området og reducere kløe.

Advarsler

  • Besøg din læge, hvis de bump på dine inderlår ikke aftage med disse selv-behandlingsmuligheder som udslæt kan være resultatet af en anden dermatologisk tilstand. Desuden, hvis udslæt synes at være smittet, skal du kontakte din læge. Tegn på infektion omfatter varme kommer fra stød, selv efter at flytte til et køligt sted, pus oser fra stød eller kører en feber.

Du skal bruge

  • Cool komprimere
  • Calamine lotion
  • Medicineret kropspudder

relaterede artikler