Antibotic behandling for leddegigt

March 7

Rheumatoid arthritis er en af ​​de mest almindelige og invaliderende former for arthritis. For år læger og farmaceutiske virksomheder har skabt medicin til at lindre symptomerne, eller til at mindske den smerte; dog en genopblussen i antibiotisk behandling for leddegigt sker.

Tidlig forskning

I 1939 isolerede forskere en unormal type bakterier kaldet mycoplasma i cellerne af patienter med reumatoid arthritis. Forskere, op til dette punkt, vidste, at mycoplasma forårsagede gigt i høns, rotter, geder, køer og mus. Desværre, denne forskning blev opgivet. Resurgences opstod i slutningen af ​​40'erne og begyndelsen af ​​60'erne, men traditionelle behandlingsformer overskygget muligheden for en bakterie forårsager denne invaliderende form for gigt og anvendelsen af ​​antibiotika til at helbrede den.

Behandling

Med moderne teknologi, har ny forskning ført til antibiotisk behandling for leddegigt. Denne behandling indebærer anvendelse af lave doser af minocyclin (mest almindeligt anvendte), doxycyclin eller tetracyclin (den mest omkostningseffektive affektive af de tre antibiotika) at dræbe mycoplasma-celler der lever i patienterne. Dosis er lav, fordi behandlingen ikke kurerer natten over. Mange gange patienter vil opleve en forringelse i symptomerne, og derefter en pludselig flairup; Men over tid mange patienter har indtastet remission, afhængigt af alvorligheden af ​​arthritis.

Oral / IV Indtag

I mindre til moderate tilfælde, en oral indtagelse af en af ​​disse lægemidler er nok til at begynde infiltrere de mycoplasma. I avancerede eller ekstreme tilfælde kan en IV drop være påkrævet. Den helbredende proces for disse patienter kan tage længere tid; Det er vigtigt at huske, at den helbredende afhænger af hver person og sværhedsgraden af ​​sygdommen.

Traditionelle behandling med antibiotika-behandling

Traditionelle behandling med medicin rettet mod symptomerne, men det gør faktisk ikke behandle sygdommen. Antibiotisk behandling vil behandle sygdommen, men symptomerne kan forblive indtil heling begynder. Under antibiotikabehandling, kan det være nødvendigt udtagning af symptom-undertrykke medicin. Det er vigtigt at tale med en læge om, hvad medicin vil arbejde sikkert i forbindelse med antibiotikabehandling.

Bivirkninger

Som med enhver form for medicin, der registreres bivirkninger med antibiotikabehandling. Gær infektioner er undertiden rapporteret med antibiotika-behandling, især med kvinder. En øget følsomhed for sollys er undertiden opleves af nogle patienter. I sjældne tilfælde kan diarré forekomme.

Minocycline

Det er vigtigt at bemærke, at minocyclin er den mest effektive af de antibiotika. Dette antibiotikum er mere effektiv til at infiltrere den bakterielle celle. Nogle antibiotika måske ikke være i stand til at trænge ind i cellevæggen som minocyclin er i stand til at gøre. Spørgsmålet i at afgøre, hvad antibiotisk behandling er bedst for dig er noget, du har brug for at diskutere med din læge. En antibiotisk behandling er en spændende gennembrud i arthritis behandling; med mere forskning spirende, kan antibiotikabehandling muligvis blevet den mest almindelige behandling for rheumatoid arthritis.


relaterede artikler