Hvad er fordelene ved Sleeping med krystaller?

November 28

Hvad er fordelene ved Sleeping med krystaller?


Ifølge en forsknings-papir udgivet af Nashvilles Vanderbilt University, kan krystal terapi behandle en række forhold, herunder søvnløshed. Selvom lidt kliniske beviser for at krystaller fungerer, kan du finde et væld af anekdotiske beviser udlægge på fordelene ved krystal terapi. Vanderbilt papir tyder på, at en placebo-effekt kan påvirke de rapporterede succeser, selvom en sådan virkning udgør en legitim form for vildledende terapi.

bedre søvn

Fortalere for krystal terapi nævne krystal perfekte atomare struktur som kilden til dens helbredende kraft. Det hjælper angiveligt forbedre søvn, især for insomniacs. Ifølge Colleen Simmons, forfatter til bogen "Crystal Vibration lidelser," eksisterer en krystal for næsten alle lidelse. Ifølge University of Maryland, søvn hygiejne er et koncept baseret på en række eksterne miljømæssige faktorer, der dikterer søvnkvaliteten. Et miljø, hvor den enkelte føler afslappet og komfortabel giver rolig søvn. Hvis søvn krystaller skaber denne effekt så de har en reel indflydelse på søvn.

Falde i søvn Lettere

Der er en forskel mellem kvaliteten af ​​søvn og let at falde i søvn. Mange læger anbefaler kognitiv adfærdsterapi (CBT) til bekæmpelse af en manglende evne til at falder i søvn. Den amerikanske Academy of Sleep Medicine citerer stimulus kontrol som en vigtig del af CBT for bedre søvn. Den beskriver en stimulus som "noget, der forårsager en reaktion." Sleep krystaller kan således anvendes som en del af CBT, hvis brugeren får et positivt svar fra at placere dem omkring hans soveværelse. Selv om et sådant svar skyldes placebo-effekt, ændrer det ikke det faktum, at enkelte føler mere afslappet: en reaktion forårsaget af stimulus af krystallen.

Færre mareridt

The Journal of Clinical Sleep Medicine offentliggjorde en rapport i 2008 kaldet "En systematisk gennemgang af kognitiv adfærdsterapi behandling for mareridt:. Mod en veletableret behandling" Rapporten citerede en reduktion mareridt frekvens stammer fra brugen af ​​en CBT og kognitiv omstrukturering. Undersøgelsen tyder på, at brug af søvn krystaller som et middel til at ændre pre-søvn adfærdsmønstre kan lykkes.

Bedre søvn vaner

Mange mennesker, der lider afbrudt eller uregelmæssig søvn gavn af at ændre deres sengetid vaner. Sleep krystaller kan bidrage til at målrette ritual med at forberede til seng.


relaterede artikler