Er Phenterm Diet Patches Safe?

August 14

Mange mennesker er på udkig efter en hurtig måde at tabe sig og nogle henvender sig til en kost plaster ligesom Phenterm eller phentermin kost patches. Disse patches gå direkte på kroppen og tilsæt langsomt lægemidlet i blodbanen, som hjælper med vægttab. Brugere og potentielle brugere er nysgerrige om sikkerheden af ​​lapperne.

Interaktioner

Phenterm har interaktioner med visse lægemidler, der forhindrer det i at fungere korrekt. Hvis du tager medicin for hjertesygdomme, diabetes og højt blodtryk, skal du ikke bruge Phenterm.

ingen forskning

Mens producenterne af Phenterm hævder det er sikkert at bruge og aids i vægttab, har der ikke været nogen undersøgelser for at bekræfte denne påstand. Forskning og kliniske forsøg på stoffet endnu ikke er afsluttet.

Fedme

Phentermine anbefales kun til overvægtige patienter og dem, der er alvorligt overvægtige. Det bør ikke bruges som en midlertidig eller hurtig løsning.

Bivirkninger

Der er talrige bivirkninger forbundet med brugen af ​​plasteret, der spænder fra hovedpine og kvalme til mere alvorlige bivirkninger, herunder udslæt og krampeanfald.

Overvejelser

Mens Phenterm kost patches bruges af nogle med succes, andre har oplevet nogen ændringer i deres vægt, når du bruger plaster. Der er nogle alvorlige bivirkninger forbundet med lægemidlet, hvilket for nogle gør risikoen for høj til at ignorere.


relaterede artikler