Hvad kan jeg tage for graviditetskvalme?

April 8

Morgenkvalme --- eller kvalme og opkastning af graviditeten (NVP) --- er en almindelig lidelse, der berører gravide kvinder. Det begynder normalt et eller andet sted inden for de første fire uger af graviditeten og fortsætter, indtil op til omkring det sekstende uge. Kvalme pga graviditetskvalme kan være invaliderende og kan endda forårsage opkastning. Mens den præcise årsag til morgenkvalme er ukendt, er der forholdsregler og medicin, du kan tage for at lindre NVP symptomer, der ikke vil skade dit barn.

Diclectin

Canadiske kvinder kan spørge deres læge om Diclectin for alvorlige tilfælde af morgenkvalme. Diclectin indeholder 10 mg pyridoxin-hydrochlorid (vitamin B6) og 10 mg doxylaminsuccinat, et antihistamin. Det er blevet ordineret i Canada i over 25 år for NVP relief. Tag Diclectin på tom mave 4 til 6 timer før forventet udbrud af dine værste symptomer morgen sygdom.

Diclectin er i øjeblikket i kliniske forsøg i USA og er endnu ikke blevet godkendt af Federal Drug Administration (FDA) til brug.

Ginger Kosttilskud

Ingefær har vist sig effektiv til at lindre kvalme. Det er endda ordineret til svær kvalme tilfælde forbundet med kemoterapi. Rene ingefær kosttilskud kan give konsistente lettelse for dine symptomer morgenkvalme. Kontakt din læge, før du tager ingefær kosttilskud eller andre medikamenter, mens du er gravid.

Fødeindtagelse Tips

Prøv nogle praktiske naturlige løsninger, før du tager medicin. Disse foranstaltninger kan give tilstrækkelig lindring af kvalme og opkastning symptomer.

Spis små måltider og snacks ofte hele dagen i stedet for to eller tre store måltider. Hold hydreret ved at drikke væske.

Spis højt proteinindhold og høj-komplekse kulhydrat fødevarer. Undgå fødevarer, der er lugtende eller højt indhold af fedt. Hold sodavand kiks ved sengen for at spise, så snart du vågner op for at bekæmpe kvalme graviditetskvalme-associeret. Også indarbejde ingefær i din kost under graviditeten. Drik ingefær te eller sodavand. Kog ingefær i dine måltider når det er muligt, som ingefær har vist sig at være effektiv mod morgenkvalme. Spise naturlige fødevarer kan være nyttige og kan være et godt alternativ til ordineret medicin.


relaterede artikler