Hvad & # 039; s virkelig indeni der Cinnabon Classic Cinnamon Roll?

July 3
Hvad & # 039; s virkelig indeni der Cinnabon Classic Cinnamon Roll?

Oversigt

Vi ved, det er så svært at modstå walking ved enhver Cinnabon, især i storcenteret eller lufthavnen, hvor dine sunde fødevarer allerede er begrænset. Bare en duft af den søde matteret, kan smeltet kanel trække dig i. Og når din næse har ført dig på afveje, vil du ræsonnere, "Hvorfor får Minibon når jeg kan bestille motherlode og kalder det min morgen måltid?"

På 880 kalorier, dette uhyggelige søde roll er desværre faktisk mere end et måltid - det er to! Hvis du har brug for at snuppe en hurtig morgenmad i lufthavnen, er du bedre stillet bestiller en mere mættende morgenmad sandwich fra Au Bon Pain, såsom deres Bacon og æg Smelt på Ciabatta, som indeholder 410 færre kalorier end Cinnabon Classic foruden 28 gram protein.

Én Cinnabon indeholder så meget sukker som en 100 Grand chokolade bar plus ni Hershey s Kisses med mandler og 11 Pixy Stix! Spring sukker-laden bolle og undgå de forfærdelige sukker nedbrud, der ville helt sikkert følge efter indtagelse det.

Den mistænkte: Cinnabon Classic Cinnamon Roll

Detektiver: Mira Calton og Jayson Calton, en mand-og-kone team, hvis seneste bog, "Rich Food, dårlig mad," er efterfølgeren til deres bestseller "Naked kalorier." Den ernæring duo undersøgt mere end 150 ingredienser i 100 lande på syv kontinenter i løbet af en seksårig ekspedition.

Næringsdeklarationen: 880 kalorier, 36 gram fedt, 127 gram kulhydrater, 59 gram sukker, 830 mg natrium, 2 gram fibre

Listede ingredienser: Beriget mel (hvedemel, mel maltet byg, niacin, jern, thiamin mononitrat riboflavin, folinsyre), vand, brun sukker, palmeolie, mælk, soja bønne olie, gær, salt, valle, soja lecithin, kanel , pulveriseret sukker, vegetabilsk mono- og diglycerider, natriumbenzoat, vitamin A-palmitat, fløde, creme kulturer, johannesbrødkernemel, majsstivelse, naturligt og kunstigt smagsstof. *

* Kan også indeholde: æggehvide, hele æg, kærnemælk, melasse, natriumstearoyllactylat, kærnemælk, azodicarbonamid, betakaroten, majssirup med højt fructoseindhold (glucose-fructose), hvede-isolat (hvedegluten mælkesyre, sulfitter), vital hvede gluten, hydroxypropyl methylcellulose, acetylerede vinsyreestere af mono- og diglycerider (DATEM), bagepulver, xanthangummi, guargummi, betakaroten, glucono-delta-lacton, citronsyre, propionsyre, enzymer (amylase), ascorbinsyre sorbitanmonostearat, cellulose gum, kaliumsorbat, sojaolie, polysorbat 60, mælkesyre, kunstig farve.

I søgelyset

HVEDEGLUTEN (plus Vital hvedegluten): Som første påpeget i Caltons 'tidligere undersøgelse af Egg McMuffin fra McDonalds, hvede er ikke, hvad det plejer at være. Dagens genetisk modificerede kerner vil ikke kun gnist en afhængighed (du vil få lyst til at holde spise flere korn og sukker), men de vil også opfordre dig til at spise et gennemsnit på 400 ekstra kalorier om dagen. Også på et andet ikke-så-dejlige perk herunder denne ingrediens i din kost: Det kan forårsage en utæt tarm, hvilket kan føre til immune problemer og muligvis gigt - for ikke at nævne risikoen for at udvikle en rulle af din egen (aka "en muffin top ") fra at spise denne søde roll.

SUKKER: Som tidligere nævnt, en Cinnabon Classic Cinnamon Roll er en straight-up sukkerfabrik. Inside, vil du finde fire forskellige typer af de insulinproducerende spiking ingredienser: brun sukker, pulveriseret sukker, høj fructose corn sirup (glukose-fruktose) og melasse. Den værste del er, at disse sukkerarter vil røve din krop af vigtige vitaminer og mineraler, herunder C-vitamin, krom, magnesium, zink og kobber. Oven i alt dette, høj fructose corn syrup infamt måske ikke udløser leptin, din "Jeg er fuld" hormon. Med andre ord, vil du ønsker at fortsætte med at proppe dit ansigt, selv hvis din mave er helt fyldt.

GMO: De Caltons 'tæller ni potentielt genetisk modificerede organismer - herunder soja, majs og sukker - på bare én Cinnabon. OMG, det er en masse af GMO'er! Som en generel regel, du ønsker at undgå GMO, der er blevet knyttet til helbredsproblemer. De værste forbrydere i flok er de diacetylvinsyreestere af monoglycerider og diglycerider (eller DATEM), som er emulgatorer, der hjælper forlænge holdbarheden af ​​forarbejdede fødevarer. Det lyder ikke så slemt? Nå, vente, indtil du hører, at de er dybest set transfedtsyrer i forklædning. Fordi de ikke er teknisk betragtes som en lipid eller en fed, undgår de at blive stemplet som sådan, og dermed dodging den alvorlige kontrol, der kommer med transfedtsyrer, der er forbundet med hjertesygdomme, slagtilfælde, fedme og diabetes. En anden ballademager er natriumbenzoat, som også anvendes til konservering grunde. Det kan forårsage allergiske reaktioner, såsom nældefeber og astma, og kan fremme dannelsen af ​​kræftfremkaldende kaldet benzen.

IKKE-økologiske mejeri: Lavet med fløde, ost kulturer, valle og kærnemælk, er denne dessert sandsynligvis pakket med rbGH syntetisk væksthormoner, en behandling, som køer for at øge mælkeproduktionen. De samme køer sandsynligvis også givet antibiotika at afværge hormon-relaterede sundhedsproblemer, såsom betændte og inficerede yvere. Indtager disse super-ladet ko biprodukter kan øge menneskers risiko for bryst-, tyktarms- og prostatakræft.

Azodicarbonamid: Medmindre du ikke har noget imod at spise den samme ingrediens, der bruges i din yogamåtte og sneaker såler, vil du ønsker at undgå dette tilsætningsstof. Dens vigtigste formål er at blege melet hurtigt. Mens dens anvendelse er lovligt i USA, er azodicarbonamid forbudt som tilsætningsstof til fødevarer i Europa i Australien. Republikken Singapore identificerer også azodicarbonamid som udgør en sundhedsrisiko: Landet forbød dette produkt, men det påberåbte også en alvorlig straf - op til 15 års fængsel og en $ 450,000 bøde - for at bruge astma-fremkaldende allergen.

Dommen: Guilty som sød synd.

Sætningen: Hvis du tænker, "En Cinnabon Cinnamon roll hver blue moon vil ikke dræbe mig," du har fuldstændig ret. Men overveje dette: Er det virkelig værd at forgifte dig selv, bare en lille smule? For en sød kanel fix, overveje overbrusning nogle organiske kanel (kanel mærkes som økologiske ikke kan høstes fra gensplejsede planter - dvs. GMO - og det kan ikke udsættes for ioniserende stråling), som er en god kilde til vitaminer, mineraler og antioxidanter over en almindelig økologisk yoghurt eller naturlige jordnøddesmør spredes på selleri sticks.


relaterede artikler