Hvordan virker et Magnetic Scanner arbejde?

October 12

Hvordan virker et Magnetic Scanner arbejde?

Introduktion til MRI

Den mest almindelige form for magnetisk brugte scanner i dagens samfund er MRI (Magnetic Resonance Imaging) scanner. MRI anvendes til at tage billeder af kroppen uden brug af røntgenstråler. Som magneten passerer over kropsdelen, der skal undersøges, magnetfeltet blandet med radiobølger trænge ind i kødet og opbygge en 2-D eller 3-D model billede af motivet. En læge kan derefter se på dette billede, og bruge det til at hjælpe med at gøre en diagnose.

de dele

Den magnetiske scanner består af fire hoveddele, terning, den vandrette rør, magneten og computer software og hardware, der skaber billedet. Terningen er størstedelen af ​​udstyr og hus magneten og interne arbejde scanneren. Den vandrette rør, også kaldet "boring" er, hvor den person eller det organ del er placeret til undersøgelse. Magneten udsender bølger, der hjælper kortlægge billedet. Endelig computersoftware og hardware hjælp indstille maskinens parametre og fortælle den, hvad man skal kigge efter, samt samle alle de oplysninger til at danne det endelige billede.

Processen

Den magnetiske scanning proces alle kredser om en meget kraftig magnet. MRI maskiner er konstrueret af 3 forskellige typer magneter resistive, permanente og super-ledende. Scanneren er magnet afhænger af brintatomer placeret overalt i hele kroppen. Når introduceret til et magnetfelt, brintatomer linje med retningen af ​​feltet går. Når atomerne er linet op, er en radiofrekvens pulserende i kroppen, der er specielt programmeret til kun påvirke brintatomer. Disse pulser forårsager hydrogenatomerne til alle spin i ét bestemt retning ved en hastighed kaldes Larmour frekvens. Denne frekvens kan blive fin afhængigt af, hvad væv MRI holdet ønsker at lokalisere og visning. Når Larmour frekvens er nået, kan MRI teamet derefter bruge et sæt gradient magneter til at manipulere atomerne til at vise billedet i skiver, snarere end et fuldstændigt billede.

Billedet

Når radiofrekvensen er slukket, spinding atomer begynder at bremse. Da atomerne bremse de frigiver deres overskydende energi, som så kan blive opfanget af MRI computer. Signalet behandles gennem computere software og omsættes til en flerdimensional billede af, hvad der skal scannes. Det billede er tilgængelig på en computerskærm, hvor lægerne så kan bruge disse oplysninger til at diagnosticere deres patienter.


relaterede artikler