Hvad er fordelene ved en Colon Detox?

September 26

For et århundrede siden John Harvey Kellogg (en tidlig holistisk læge bedst kendt som opfinderen af ​​cornflakes) sagde, at "90% af sygdomme skyldes ukorrekt funktion af tyktarmen". Den tanke er stadig et ledende princip i alternativ medicin.
Alt, hvad vi spiser, drikker, eller på anden måde forbruge passerer gennem tyktarmen. Colon eller tarm er forbundet til stort set alle dele af kroppen. Hvis affald og giftstoffer ophobes de vil være reabsorberes i blodbanen, hvilket får kroppen til at fungere ineffektivt.

Betydning

Du er hvad du spiser, ikke kun i dag, men hvad du spiste sidste år. Tarmene kan gemme delvist fordøjet mad, medicin og andre giftige kemikalier til år eller endda årtier. Elvis Presley var berømt for sin musik og berygtet for en kost med fastfood og narkotika. Hans obduktion viste sin tyktarm spækket med hvidt kridt-lignende afføring.
Hvis toksiner og affald ophobes de kan hærde og holde sig til væggene i tyktarmen og dit immunforsvar er svækket. Man kan opleve en bred række symptomer, der nedsætter livskvaliteten såsom rygsmerter, oppustethed, kolde hænder og fødder, forstoppelse, diarré, træthed, gas, hovedpine, hæmorider, fordøjelsesbesvær, søvnløshed, irritabilitet, ledsmerter, menstruationssmerter, eller migræne, samt en række af sygdom, såsom astma, allergi, arthritis, forkølelse, eller depression.
Kolon rensning fjerner disse toksiner, øge energi og styrke immunforsvaret.

Fordele

Når tyktarmen er fri for ophobede giftstoffer og affald det kan begynde at fungere effektivt igen. Ofte immun- og kredsløbsproblemer opklare når tyktarmen er i stand til at fungere effektivt.
Blandt fordelene ved kolon rensning er forbedret tarmfunktion, forbedret absorption af næringsstoffer, og lindring fra enhver række lidelser, der er anført ovenfor.
Yderligere fordele omfatter en stigning i energi, mere udholdenhed, vægttab, sund søvn, koncentration, en reduktion i humørsvingninger og angst, en forbedret sexlyst, bedre optagelse af næringsstoffer og klarere hud.

typer

Der er en række forskellige måder at rense et kolon, og du vil finde en række produkter på markedet til at lette rengøringen i form af drikkevarer, urteteer, enzymer, afføringsmidler, piller, pulvere og kapsler. Colon kunstvanding eller hydroterapi er den hurtigste og mest effektive måde at rense tyktarmen. I denne procedure, vand blidt vasker tarmene, som blødgør og løsner gamle fecal sagen og giftige oprustning.
Når tyktarmen er blevet renset for gamle affald og giftstoffer, justere din kost til at omfatte rå frugt og grøntsager, og undgå forarbejdede fødevarer, raffineret sukker og alkohol. En ændring af kosten alene er ikke nok til at rense tyktarmen.

Advarsel

Det er vigtigt at vælge de rigtige metoder og produkter til at rense din kolon. Vælg naturlige produkter, der ikke er vanedannende. Selv et naturlægemiddel afføringsmiddel kan være vanedannende, hvis den tages i en længere periode. Du ønsker ikke at blive afhængig af et produkt til at fungere normalt.
Colon kunstvanding anbefales ikke til folk med interne hæmorider, hjerte og nyre sygdomme, colitis ulcerosa, Crohns sygdom, og rektal, anal eller kolon sygdomme, medmindre rådgivet af din læge.
Vær på vagt over internetsider tilbyder gratis kolon rengøringsmidler. Ofte vil du bare betale forsendelse og håndtering og senere opdager du har tilmeldt dig et forsøgsprogram, der er svært at ophøre. Læs det med småt, før du tilmelder dig.

Ekspert Insight

De fleste colon kunstvanding udøvere anvender engangsemballage og steriliseret udstyr, så der er ingen fare for at pådrage sig infektioner.
Desuden både temperaturen og trykket reguleres og processen er risikofri hvis der anvendes passende udstyr og procedurer.
En række alvorlige sygdomme er relateret til problemer med eliminering, såsom coloncancer, tarmobstruktion, Crohns sygdom, diarré, diverticulitis, colitis, polypose, irritabelt tarmsyndrom, Hirschsprungs sygdom.