Allergiske reaktioner over for grøn te

February 10

Mens det ikke er en fælles allergen, kan grøn te fremkalde allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Lær symptomerne på fødevareallergi fra grøn te og hvordan man kan genkende dem i dig selv eller andre.

Introduktion

Som fødevareallergi bliver mere almindelige, er det vigtigt at lære at genkende tegn på en allergisk reaktion, og finde ud af hvilke fødevarer udløste allergi. På grund af dens sundhedsmæssige fordele, er flere mennesker drikker grøn te regelmæssigt nu. Men stigningen i grøn te forbrug synes også, at have medført en stigning i formodede allergi til det så godt.

Identifikation

For at afgøre, om du lider af fødevareallergi, kan det være nødvendigt at fjerne alle mulige udløsere fra din kost. De mest almindelige fødevareallergi er hvede, gluten (findes i hvede, rug, byg og kommercielle havreprodukter), æg, mælk (og andre mejeriprodukter), skaldyr, soja og nødder (peanuts og nødder). Grøn te er ikke den sædvanlige mistænkte for en fødevareallergi, men det er bestemt muligt, da du kan være allergisk over for noget. Allergiske reaktioner på grøn te omfatter udslæt; nældefeber; hævelse, brændende eller prikken i læber og tunge; åndedrætsbesvær (og muligvis astmaanfald); Mavesmerter, opkastning og diarré. Enhver reaktion, der påvirker vejrtrækning er meget alvorlig og muligvis endda fatal, sammen med reaktioner, der omfatter tab af bevidsthed og et pludseligt fald i blodtrykket.

Overvejelser

Hvis du er faktisk allergisk over for grøn te, kan symptomerne på allergiske reaktioner forekommer så hurtigt som minutter efter at have drukket det eller de kan ikke komme i et par timer. Det vil også være nødvendigt for dig at lære om din grønne te allergi. For eksempel er to komponenter i grøn te ofte skylden for den allergiske reaktion er koffein og tannin, som alle te indeholder. Du skal også undgå alle te, ikke bare grøn te, fordi alle sorter af te kommer fra den samme plante, Camellia sinensis. Mængden af ​​behandlingen af ​​te undergår bestemmer, hvilken sort te er; grøn te er minimalt forarbejdet og sort te er færdigbehandlet.

Konklusion

Mens grøn te kan være årsag dine allergiske reaktioner, en af ​​de sundhedsmæssige fordele af grøn te, ironisk nok, er, at det ser ud til at kæmpe allergi (hoste, nysen og rindende øjne, for eksempel) i mennesker, der er ikke allergisk over for te eller koffein og tanniner den indeholder. For at bekræfte din allergi til grøn te, skal du besøge en læge med speciale i allergi, især hvis du ønsker at finde ud af, om du har andre allergier.

Advarsel

Grøn te, og de andre te samt, kan findes i fødevarer, ikke blot som en drink. Som sådan, skal du være sikker på at undgå fødevarer, der indeholder grøn te, der normalt markedsføres som sundhedsprodukter, snack produkter eller muligt, da et supplement indeholdende ECGC, det kemiske stof i grøn te, der giver det mange af sine sundhedsmæssige fordele.


relaterede artikler