Lav kulhydrat høj protein kost

May 2

Selvom modtagelse af low-carb diæter var skeptisk i starten, er et stigende antal individer begynder at acceptere gyldigheden af ​​en low-carb livsstil, takket være deres dokumenteret natur på at stimulere en hurtig og effektiv fedt tab. Når shopping rundt for den perfekte low-carb kost for dine behov, er det kun naturligt at overveje dine muligheder i fuld at finde den mest nærende kost muligt. Således det følgende er to forskellige bud på low-carb diæt, som vil hjælpe dig med at tabe sig, mens opholder sig sundt i processen.

Om Atkins Diet

Atkins Diet blev opfundet i 1972, og har stået sin prøve tid som en farbar vej for low-carb vægttab. Dette var den første større low-carb kost til at være almindeligt populariseret, og selvom du måske tror, ​​at lever for Atkins er intet mere end endeløse plader af bacon og ost, ville du være forkert. Den fulde Atkins planen har en afbalanceret ernæringsmæssig profil, der holder carbs lav, protein høj og kroppen fyldt med vitale næringsstoffer.

Følger Atkins

Fase et af Atkins består af de første to uger af kosten, og er den fase, som de fleste mennesker fejlagtigt forbinder med kosten som helhed. Under fase et, skal du holde carbs på eller under 20 gram om dagen til at flytte kroppen fra carb-brænding til fedt-brænding tilstand (ketose). Ved afslutningen af ​​den to-ugers induktion periode, er kulhydrater gradvist genindført til kosten, primært gennem forbruget af naturlige kulhydrater som grøntsager og begrænsede frugter. Denne strenge reduktion carb ikke vare evigt, selv om. Når du har nået dit mål vægt, er kulhydrater steget støt, indtil du finder din krops "set point" - det maksimale antal kulhydrater, du kan forbruge uden at genvinde vægt.

Eskimo Diet

En anden tage på low-carb, er høj-protein kost fundet ved at studere de kostanbefalinger Dr. Blake Donaldson, MD Han opfandt Eskimo Diet baseret på traditionelle jæger-samler ernæringsmæssige praksis, efter at bemærke, at de typer af stammer ofte inkluderet overlegen fysiske prøver. Den Eskimo Kost er et fedt-tab blitz som bringer dig til dit mål vægt så hurtigt som muligt, så skifter til en mere håndterbar "vedligeholdelsesfasen."

Efter Eskimo Diet

Efter Eskimo Diet er endnu enklere end at følge Atkins planen. Under vægttab fase af kosten, kan du spiser noget, men kød. Må ikke bekymre dig, at dette vil have en negativ effekt på din ernæringsmæssige profil - læger har fulgt denne stil at spise i over et år, mens under konstant lægelig overvågning, og ingen bivirkninger blev noteret. Efter at have nået dit mål vægt, kan du genindføre rene kulhydrater (frugt og grøntsager) i din kost i begrænsede mængder. Hvis du finder dig selv at få vægten igen, skal du skære ned på dit rene kulhydrater, dog.

Overvejelser

Selvom svært at følge i en carb-lastet samfund, low-carb, højt proteinindhold kostvaner er hammeren i stand til at omforme din krop i din ideelle fysik. Dette skyldes deres positive indvirkning på blodsukkeret, som kosten fjerner muligheden for carb-udløst insulin spikes. Derudover kan disse diæter kraftigt øge stofskiftet, som følge af, at høj-protein kost får kroppen til at forbrænde flere kalorier under fordøjelsesprocessen takket være den termiske virkning af mad. Når det bruges med omtanke, og overholdes med formål, den rette low-carb, kan høj-protein kost løse dine vægt kontrolspørgsmål én gang for alle.


relaterede artikler