Sådan hurtigt med valleprotein Shakes

September 30

Fastende har længe været anerkendt som en måde for kroppen at rense sig selv af toksiner og affald. Mange kulturer bruger fastende til religiøse formål som godt. Går i gang med en hurtig, der indebærer at spise en type af mad-regel en frugt eller grøntsag-er en anden almindelig praksis, at det nogle gange at foretrække frem for en komplet hurtigt, hvor du kun drikke vand. En valleprotein hurtigt kan producere nogle af de samme rensende virkninger og samtidig holde kroppen fodret. Du skal bruge en høj kvalitet proteinkilde kombineret med en ikke-stivelsesholdige grøntsager for ekstra næringsstoffer.

Instruktioner

1 Bestem længden af dit hurtigt. Nogle mennesker hurtigt kun en dag ad gangen, men generelt en hurtige bør forlænges i tre dage eller mere, hvis det er muligt. Hvis du ved, at du vil spise ude eller gå til eventuelle sociale sammenkomster, kan du planlægge din hurtige omkring denne begivenhed, så du ikke sætte dig op for fiasko. Når du har bestemt længden af ​​din hurtige og når du vil starte det, holde sig til det, indtil du er færdig helt.

2 Indtag en valleprotein shake hver tredje time. Den shake bør bestå af en til tre skefulde af valleprotein blandet med filtreret vand. Sammen med protein ryste, du skal være tidskrævende en portion, der er en kop, i en grøn frodig grøntsager, såsom broccoli, hver tre timer. Dette vil hjælpe kroppen til at føle sig fuldt ud længere og give det nødvendige fiber til at hjælpe med at rense tarmkanalen.

3 Begræns øvelse under dit faste fase. Dig energi butikker vil være lav, fordi din kost vil være begrænset til en kilde og grøntsager, som er lav i kalorier protein. Du skal opleve en betydelig mængde af vægttab i denne periode uden kraftig motion. Gør dit aktivitetsniveau svarende til lys gå i ca 30 minutter om dagen. Lys stretching kan også være nødvendigt at holde kroppen i en øget tilstand af fitness, når der skæres ud øvelse.

4 Afslut hurtigt gradvist. Må ikke slugten dig selv med store mængder mad, når den hurtigt er overstået. Du vil være sultne, når den hurtige er overstået, selvom du vil spise hver tredje time. Manglen på kulhydrater og fedt i din kost øge din trang til at spise. Når du afslutter hurtigt, starte ved at have en moderat størrelse måltid bestående af mere valleprotein, bladgrøntsager grønne grøntsager, og en anden fødekilde såsom et lille stykke kød eller et kulhydrat kilde som en lille bagt kartoffel uden "fixin s."

5 Overgang tilbage til en mere normal kost i den samme mængde tid, det tog at gøre det hurtigt selv. Hvis du hurtigt i tre dage, og derefter tage en anden tre dage til gradvist tilføje regelmæssige fødevarer igen. Sørg også for ikke at faste for ofte. Du kan give tid til intermitterende fastende på månedlig eller kvartalsvis, afhængigt af hvor længe du har til hensigt at faste.


relaterede artikler