Ernæring af Red Onions vs hvide løg

November 14
Ernæring af Red Onions vs hvide løg

De kan få dig til at kaste et par tårer, men amerikanerne sikkert gøre ligesom deres løg, spise 20 pounds per person i 2009, ifølge National løg Association. Det er op 8 pounds siden 1982. Både røde og hvide løg er sød og mild og gøre flavorful tilføjelser til et udvalg af retter, både rå og kogte. Når det kommer til ernæring, den rødløg lidt kanter ud den hvide løg.

Ikke meget forskel i kalorier

Når det kommer til kalorier, både røde og hvide løg gøre lavt kalorieindhold valg. En 100-gram servering af rå rødløg indeholder 37 kalorier, mens den samme servering af hvide løg indeholder 42 kalorier. Herunder flere kalorielette fødevarer som den røde og hvide løg i din kost kan hjælpe dig med at holde kalorier under kontrol, som hjælper med vægtkontrol.

Sammenligning af Fiber

Den røde løg, med 2 gram fibre per 100 gram servering, er en lidt bedre kilde til fibre end den hvide løg, med 1,2 gram fiber i samme servering. Mens hverken løg er særlig høj i fiber, kan både hjælpe dig med at opfylde dine daglige behov på 14 gram for hver 1.000 kalorier spist, eller 28 gram på en 2000 kalorieindhold kost. Amerikanerne kun mødes omkring halvdelen deres anbefalede behov fibre, ifølge en 2009 artikel i "Ernæring anmeldelse." Kom mere fiber i din kost reducerer din risiko for hjertesygdomme, diabetes, højt blodtryk, fedme og slagtilfælde.

Et kig på vitaminer og mineraler

Både røde og hvide løg er en god kilde til C-vitamin, møde mere end 10 procent af den daglige værdi i en 100-gram servering. C-vitamin er et væsentligt vandopløseligt vitamin kroppen er nødt til at kollagen, som er et protein, der hjælper med sårheling, og til at støtte immunforsvar. Det er også en antioxidant, der hjælper begrænse de frie radikaler til din krop. Udover C-vitamin, både de røde og hvide løg mødes to procent af din daglige værdi for calcium, og den røde løg mødes to procent af den daglige værdi for jern.

Color gør en forskel

Både den røde og hvide løg indeholder flavonoid quercetin, en antioxidant, der kan beskytte dig mod hjertesygdomme, slagtilfælde og visse kræftformer. Koncentration af flavonoid er større i de tørre, yderste lag end de indre lag af løg. Den røde løg har større mængder af quercetin end den hvide løg, ifølge National løg Association.


relaterede artikler