Sådan oprettes en Youth Program for mindretal

March 28

Sådan oprettes en Youth Program for mindretal


Ungdom programmer giver en række tjenester, der skal styrke unge i samfundet. Programmer målrettet til minoriteter arbejde med en række forskellige kulturer. Udfordringerne ved at skabe et ungdomsprogram for mindretal omfatter beskæftiger sig med skattespørgsmål, navigere gennem statslige krav og finansiering. Grundlæggeren får brug for vedholdenhed og vilje til at nå sit mål om at udvikle en omkostningseffektiv program, der tjener mindretal ungdom. De fleste ungdomsprogrammer fungerer som non-profit organisationer.

Instruktioner

1 Bestem hvilken slags program, du vil køre. Se på, hvad de unge vil drage fordel af dine tjenester og behandle specifikke behov. Disse kan omfatte efter-skole-programmer, vejledning og test forberedelse, sportspladser, rekreative programmer, kunst og kunsthåndværk, erhvervsuddannelse og forebyggelse stof-misbrug. Forskning eksisterende programmer. Kig efter et behov, som samfundet endnu ikke har opfyldt.

2 Skriv en mission statement. Den mission opsummerer dit formål, skitserer din programmets kerneværdier, og giver fokus for agenturet.

3 Organiser din ungdomsprogram. Opsæt en medarbejder struktur og en bestyrelse. Udvikle en politik og procedure manual, holde vision og mission i tankerne. Indsend dine non-profit papirarbejde, statslige formularer og licenser oplysninger. Lej en direktør og assisterende direktør.

4 Indarbejde bedste praksis i dit program. Bedste praksis er metoder til at køre det program, der har vist sig at være mere effektivt at opnå de ønskede resultater end andre programmer metoder. Kig på en programguide som den, der leveres af Office of Juvenile Justice og ungdomskriminalitet Forebyggelse. Programoversigter tilbyde en online liste over kriterier, risikofaktorer og support faktorer, du kan markere; så de matcher dig med model-programmer ligner den, du ønsker at starte.

5 Udvikle en plan for at løse finansieringen. Mens alle ikke-overskud har brug for en bred vifte af finansieringskilder, herunder tilskud, der matcher bidrag og virksomhedernes og individuel finansiering. Tilskud dækker normalt nogle omkostninger, men ikke andre, såsom leje, men ikke udstyr, eller omvendt, afhængigt af de specifikke parametre tilskuddet. Enkeltpersoner og virksomheder normalt tilbyde den mest fleksible finansiering.

6 evaluere programmet, så du ved, om det virker. Finansieringskilderne ønsker konkrete data til at vurdere resultaterne af programmet. Du kan være i stand til at bruge online-værktøjer til vurdering eller ændre disse til at opfylde behovene i dit program. Ellers kan du nødt til helt at udvikle nye evalueringsværktøjer specifikke for dit program.

TIPS

  • Tal med etablerede unge-servering agenturer til at foretage tilslutninger, og få råd. Kom i kontakt med en af ​​de mange organisationer, der tilbyder support til ikke-profit. Kontakt en national organisation, der fremmer ungdomsarbejde. Rekruttere og bruge frivillige til at reducere omkostningerne.

relaterede artikler