Hvad er en hjemmevideoer Wheel på en cykel?

November 21
Hvad er en hjemmevideoer Wheel på en cykel?

A "clincher" er den mest almindelige type fælg bruges på cykelhjul. Clincher cykler fælge ligner bil fælge i forhold til, hvordan dækket klæber ved hjælp af en højderyg på indersiden af ​​kanten at "clinches" en vulst, der løber langs indersiden af ​​dækket.

Hvordan en clincher Works

En clincher cykelhjul "clinches" dækket ved hjælp af en højderyg på indersiden af ​​fælgen. Når dækket er korrekt monteret på fælgen, perler fremstillet af tråd eller andet stærkt materiale langs indersiden af ​​dækket tætne tæt mod kammene inde i fælgen. Når dækket er monteret på fælgen og korrekt oppumpet, det holder fast på plads uden at flytte eller flytte.

Fungere

Bortset fra rammen, intet tilføjer mere til sikkerhed og ydeevne af en cykel end hjul og dæk. En velbygget sæt hjul med korrekt størrelse og oppumpet dæk er den bedste garanti for sikker, let-rullende forlystelser. På den anden side, kan dårligt designede hjul, lav kvalitet dæk eller forkert oppumpet dæk ødelægge kvaliteten af ​​turen og også forårsage alvorlige sikkerhedsproblemer.

Sikkerhed

Hjul, dæk og slanger skal altid være i tip-top form til at undgå problemer på vejen eller stien. Der er ikke noget værre end at have en ulykke på grund af dårligt fungerende hjul eller en unødig blowout på grund af dårlig kvalitet eller forkert vedligeholdt dæk og slanger. For at undgå dette problem, skal du kontrollere dine hjul og dæk til velfungerende før hver tur. Kig nøje på ydersiden af ​​dine dæk, og fjerne eventuelle rester, der måtte blive hængende i dem; disse kan forårsage lejligheder, mens ridning. Desuden erstatte dine dæk og slanger, når beskadiget eller mindst en gang om året.

Dæk og slanger

Langt størstedelen af ​​clincher cykelhjul kræver lysrør i dækkene. Altid købe kvalitet rør og dæk fra en pålidelig kilde, så som din cykel butik og sørg rørene og dæk, du køber, er den rigtige størrelse til din clincher hjul for at sikre pålidelighed og ydeevne. Sørg også for dækkene er pumpet op til det korrekte tryk, som er angivet på dæksiden. På grund af de seneste teknologiske fremskridt, nogle clincher cykel hjul ikke kræve slanger inde i dækkene.

Clinchers Versus Lukkede

Selvom hjemmevideoer-typen hjul er den mest almindelige design for alle cykel stilarter, er en anden type hjul undertiden bruges. Mange vej- og cyclocross racere foretrækker at ride "rørformet" eller "sy-up," hjul og dæk til den bedste ydelse og pålidelighed i ekstreme racing betingelser. En rørformet hjul kræver dækket (i hvilken røret er pre-indsat og helt lukket inden i dækket materiale) skal limes på fælgen. En af de største fordele ved rørformede hjul er deres fælge, der er lige så stærk, selvom meget lettere end clincher fælge.


relaterede artikler