Sådan bruges Tørret Basil for Basil Tea

June 6
Sådan bruges Tørret Basil for Basil Tea

Søde basilikum, Ocimum basilicum, er forskellige basilikum mest brugt til madlavning og te. Ligesom andre medlemmer af mint familien, det har ry for at være beroligende, hvilket gør det til en behagelig drink til efter måltider, i henhold til Ohio State University Extension. At lære at bruge tørret basilikum til basilikum te giver dig en sund, koffein-fri drik.

Kontakt din læge om enhver medicinsk tilstand, før du prøver basilikum eller anden urtemedicin.

Om Basil Tea

Ordet basilikum stammer fra det græske "Basilikos," ordet for kongelige. Urten kom fra Indien og Asien og spredes gennem Middelhavet. Basil er medlem af mint familien og kommer i mange varianter, herunder kamfer, kanel og citron. Det er en aromatisk urt med naturlige olier og en stærk duft. Selvom tørret basilikum giver smag til fødevarer og te, mister en masse duft og vil have en tendens til at gøre en svag te, medmindre du bruger nok af tørrede urter og stejle det længere end de fleste te. I aromaterapi, er basilikum anvendes til at bekæmpe mental træthed. Te duft kan være en del af sin beroligende effekt.

Basil Tea anvendelser

Drinking basilikum te efter et måltid kan hjælpe fordøjelsen og lindre gas, ifølge Ohio State University Extension. Det er også bruges til at fjerne forstoppelse, mavekramper, hovedpine og angst. Ud over at levere antioxidanter, blev basilikum sig at være rig på calcium, kalium, magnesium, fosfor og zink, ifølge forskning offentliggjort i i november 2007 "Journal of Science for Fødevarer og Landbrug." De tyrkiske Forskerne konkluderede, at krydderurter er værdifulde kilder til næringsstoffer og mineraler. Altid konsultere din læge om enhver medicinsk tilstand, og før du bruger basilikum eller anden urt som en behandling.

Basil Tea Instruktioner

For at gøre basilikum te, bruge 1 spsk. tørret basilikum og hæld 1 kop kogende vand over det per portion. Te fra friske basilikum opfordrer til dobbelt så meget af urter. Stejl te i 30 minutter, eller til at smage. Den lange brygning tiden tillader det varme vand at udtrække mere smag fra basilikum. En te bold, te kurv eller en genanvendelig klud tepose fungerer godt for at gøre basilikum te, eller du kan bruge en tekande med en si.

Basil Tea Tips

Basil kan have en varmende effekt og medvirke til at reducere reaktioner på kold eksponering, ifølge University of Maryland Medical Center. Må ikke koge basilikum til at gøre te. Kogende det i fem minutter reducerer C-vitamin indhold ved næsten halvdelen, ifølge forskere fra University of Finland, som blev offentliggjort deres resultater i 1999 i bogen, "Basil:. Slægten Ocimum"

Tal med din læge, hvis du har et helbredsproblem. Forsøg på at selv-diagnosticere eller selvstændig behandling af en medicinsk tilstand kan have alvorlige konsekvenser.


relaterede artikler