Hvad er fordelene ved Lemon med vand på hjertet?

November 22

Den fantastiske citron er en citrusfrugt med mange gavnlige sundhedsmæssige egenskaber. Ikke kun værdsat for sin sure smag, der blander godt med mange fødevarer og drikkevarer, den citron næringsstoffer og rensende egenskaber til gavn for hjertet.

vitamin C

Vitamin C - en naturlig del af citroner - blev bevist at sænke årsagen til inflammation i forbindelse med hjertesygdom i en undersøgelse udført på University of California, Berkeley.

Forbedrer cirkulation

Citroner øger blodcirkulationen og hjælper med at normalisere sit flow. Ifølge hjemmesiden Ageless, det forbedrer kroppens perifere cirkulation, hvilket igen har en positiv effekt på hjertet.

Højt blodtryk

Ifølge lifeMojo.com, drikke citron vand bidrager til at reducere højt blodtryk, også forbundet med hjertet. Højt blodtryk overworks hjertemusklen fører til hjertesygdomme, slagtilfælde eller hjerteanfald.

Strokes

Hjemmesiden Organiske Fakta, at citroner har helbredende egenskaber mod slagtilfælde.

Vitaminer P, C og kalium

Fundet i citroner, vitamin P i kombination med C-vitamin samt kalium, styrker hjertemusklen og forbedrer tonen og tilstand arterier og vener, ifølge hjemmesiden Jorden i Common.


relaterede artikler