Sund frokost Ideer til graviditet

August 14
Sund frokost Ideer til graviditet

Når du er gravid, er det vigtigt at spise sunde fødevarer, fordi de støtter din voksende barns udvikling. Spise frokost vil øge din næringsstof indtag og giver dig en energiindsprøjtning til at komme igennem eftermiddagen. Du har brug for omkring 300 ekstra kalorier om dagen, når gravide og en middag måltid hjælper dig med at opnå dette mål. Tal med din fødselslæge om den rigtige mængde vægt at vinde, så du kan skræddersy din madplan i overensstemmelse hermed.

Sandwich med frugt

En sandwich er en praktisk frokost måltid, der rejser godt for arbejde eller en picnic. Brug hele korn brød til at øge din fiber indtagelse. Fiber er et næringsstof, der vil fylde dig op og forebygge sult mellem måltiderne. Undgå kolde nedskæringer i din sandwich, fordi de kunne harbor listeria, et fødevarebårne bakterier, der kan resultere i abort eller dødfødsel. Brug sidesten strimlet kylling eller kalkun i stedet. Et udsnit af fedtfattig ost øger din calcium indtag, hvilket er vigtigt for dit barns knogler og tænder. Pile din sandwich med skiver tomater, agurker, salat, avocado og løg for at tilføje næringsstoffer og smag. Serveres med en kop hakkede frugt.

pizza

Når du er gravid, er du nødt til at tage i flere næringsstoffer end normalt. Du må ikke tænke pizza er en god måde at gøre dette, men ved hjælp af de rigtige ingredienser giver dig mulighed for at nyde en favorit og samtidig støtter din voksende barns vækst og udvikling. Start med en hele korn skorpe for fibre og kulhydrater, der vil give dig langvarig energi. Top din pizza med tomat sauce og snittede grøntsager. Dette vil fylde dig op med minimal fedt og kalorier. Top din pizza med del-skimme mozzarella ost til calcium og protein. Drys på basilikum eller oregano til et hit af intens smag.

Salat

Kom tilstrækkelig folinsyre er især vigtigt under graviditet, fordi det beskytter din baby fra neuralrørsdefekter, herunder rygmarvsbrok. En salat er en god måde at øge dit indtag, fordi spinat og andre bladgrøntsager grønne grøntsager er en god kilde til folinsyre. Medtag eventuelle grøntsager, du nyder i din salat til at øge din vitamin og mineral indtag. Medtag nogle magert protein til at hjælpe med at opbygge dit barns muskler, hår og hud. Gode ​​valg omfatter kyllingebryst, magert oksekød, rejer, bønner, fedtfattig ost og hakkede, hårdkogte æg. Begræns den dressing du bruger til at holde fedt og kalorieindtag rimelig.

snack bakke

Hvis du opdager, at din appetit er lavere end forventet, sammensætte en bakke af snacks, som du kan Grib ved frokosttid. Dette er en god mulighed, hvis du går glip af frokost ofte fordi du har travlt på arbejde eller omsorg for andre børn. Placer et udvalg af skiver frugter og grøntsager på en tallerken. Tilføj fedtfattig ost terninger, hummus og fedtfattig yoghurt til at dyppe med et par hele korn kiks og du har et godt afrundet middag måltid, der er nem og hurtig, og samtidig give dig de næringsstoffer du har brug for at understøtte en sund graviditet.


relaterede artikler