Almindelige symptomer for leddegigt

December 11

Almindelige symptomer for leddegigt


Enhver, der har leddegigt oplever det anderledes. Der er mange symptomer på sygdommen og ikke alle de symptomer vil forekomme på samme tid. Men der er almindelige symptomer på sygdommen, der vil forekomme i alle patienter som sygdommen skrider frem. Personer med sygdommen vil normalt oplever to eller tre af følgende symptomer på samme tid.

Samlinger

En af de mest tydelige tegn på rheumatoid arthritis er hævelse i leddene. Samlingerne kan føles varmt at røre ved, og der kan være små knuder på de angrebne led.

Træthed

Den træthed opleves af dem med leddegigt er anderledes end simpel træthed. Det er kronisk og forstyrrer med kvaliteten af ​​dagligdagen.

Stivhed

Fælles stivhed for reumatoid arthritis syge er en kronisk tilstand. Det er især udtalt om morgenen og efter at have siddet i lange perioder.

Appetit

Dem diagnosticeret med leddegigt kan opleve appetitløshed, især når sygdommen er aktiv under flare-ups.

Vægt

Mange personer med leddegigt oplever signifikant vægttab på 10 pounds eller mere. Dette kan svinge i perioder med flare-ups og når der tages visse medikamenter for sygdommen.

Smerte

Foruden hævede led, mange mennesker oplever ledsmerter. I de tidlige stadier af rheumatoid arthritis, ved hjælp af hænder og fødder kan være særlig smertefulde. Som sygdommen skrider frem, vil smerten videre til andre led i kroppen.

Sygdom

Det er ikke usædvanligt at opleve influenzalignende symptomer, når der lider af rheumatoid arthritis. Symptomerne kan omfatte diarré, opkastning og sløvhed.


relaterede artikler