Hvordan at slippe af en Wart Tæt på din negl

May 29

Hvordan at slippe af en Wart Tæt på din negl


Periungual vorter, som er forårsaget af human papillomavirus, eller HPV, udvikle nær eller under fingernegle og tånegle. Mens sådanne vorter er små i starten, de vokser over tid og kan i sidste ende slå rod under din negl. Hvis de ikke behandles korrekt, kan vorter nær negle ødelægge neglelejet, hvilket får sømmet til at falde af. Læger kan tilbyde flere løsninger, eller du kan udføre visse teknikker derhjemme at helbrede dette problem eller forhindre det i at forværres.

Instruktioner

Procedurer Udføres af læger

1 Seek laser behandlinger til at slippe af vorter. Ring kontorer lokale læger eller dermatologer at se, om de tilbyder laser behandlinger for varm fjernelse. Hvis ja, forhøre sig om, hvor meget de procedure omkostninger. Planlæg en aftale og vise at have behandlingen udført. De fleste vorter kan fjernes fra huden under en session.

2 Få vorte fjernet med flydende kvælstof. Kontakt din familie læge til at forhøre sig om muligheden for nedfrysning og fjerne vorter, og hvor meget de procedure omkostninger. Planlæg en aftale og vise at have behandlingen udført. Anvendelse af flydende nitrogen, vorten er frosset og enten falder af eller afskæres af lægen, hvis den er tilgængelig.

3 Kontakt din læge om brugen af salicylsyre til at fjerne vorter. Hvis vorten er fuldt synligt, kan salicylsyre være en farbar vej at fjerne vorte ved at anvende syre til området og have det spise løs på hudcellerne. Planlæg en aftale og har behandlingen udført. Processen kan undertiden være smertefulde og lejlighedsvis resulterer i ardannelse hvor vorten var.

Hjem retsmidler mod vorter

4 Køb en over-the-counter vorte remover. Hvis vorten i nærheden af ​​din negl er fuldt tilgængelige, anvende en lokal anti-creme vorte. Rådfør anvisningerne på pakken for at finde ud af hvor meget af cremen til at bruge og hvordan man korrekt anvende det på huden. Andre produkter, såsom vorte fjernelse bandager, er også tilgængelige.

5 Anvend nogle æble cider eddike til et stykke vat. Placer bomuld bolden over vorten, og fastgør vat til din vorte med en lille forbinding natten over. Fjern bandage og vat fra vorten i morgen at lade området "ånde". Gentag processen natlige indtil vorten er forsvundet.

6 Dæk vorte med neglelak. Dyp en vatpind i neglelak og børste vorte med vatpinden og polish. Gentag denne proces flere gange om dagen efter eget valg, indtil vorten forsvinder eller falder af. Kemikalier i neglelak forsegle vorte fra luften næringsstoffer skal overleve, således får det til at "die" og falder af.

7 Vask en baby rød kartoffel og skær den i kvarte ved hjælp af en kniv. Tag en af ​​de kvartaler og placere en af ​​de eksponerede ender direkte på vorten. Gnid kartoffel frem og tilbage hen over overfladen af ​​vorten i en cirkulær bevægelse i flere minutter. Gentag igen tre gange dagligt med de andre fjerdedele af kartoffel, indtil vorten er væk.


relaterede artikler