Sådan Kog Frozen Octopus Indtil det er mørt

September 4
Sådan Kog Frozen Octopus Indtil det er mørt

Octopus er et velsmagende, sundt, magert fisk og skaldyr, der kan undertiden være svært, når kogt. Ved mørning af kødet før tilberedning og derefter madlavning blæksprutte i sin egen saft, kan du nedbryde de hårde muskelfibre og bevare saftighed af kødet, hvilket resulterer i en fugtig og bud måltid, der er ikke sej. Madlavning med tidligere frosne blæksprutte ikke resulterer i en hårdere færdigt produkt end at arbejde med frisk blæksprutte.

Trin 1

Tø blæksprutte ved at placere den frosset kød i en stor skål og dække skålen med en våd køkkenrulle til at låse i fugt. Lad skålen sidde i køleskabet hele dagen, eller indtil blæksprutte er helt optøet.

trin 2

Bland en håndfuld kosher salt i en stor skål med koldt vand, ved hjælp af vand nok til at dække blæksprutte. Placer blæksprutte i skålen, og opbevares i køleskab blæksprutten i saltlage i fem timer at nedbryde muskelvæv.

trin 3

Bring en stor gryde med vand i kog, og blancher blæksprutten ved at dyppe hele blæksprutte i den ulmende vand i ca. 3 sekunder. Gentag dyppeprocessen tre gange.

trin 4

Braise octopus langsomt ved lav varme for at forbedre ømhed i kødet. Placer blæksprutte i en stor gryde dækket med nogen braisering væske, fra vand til rødvin. Alternativt placeres blæksprutte i en tør gryde og lad fisken til at lave mad i sin egen saft. I begge tilfælde stille potten i en ovn forvarmet til 200 grader F og brase kødet i fire eller fem timer.

trin 5

Fjern blæksprutten fra ovnen, så snart det er gjort for at undgå overcooking, hvilket kan føre til sejhed. Check for doneness ved at stikke en skarp kniv spids ind i kødet. Træk blæksprutte fra puljen, når kniven spids kød let modstand.

Du skal bruge

  • Blæksprutte
  • Kosher salt
  • Rødvin (valgfrit)

relaterede artikler