Hvad er nogle fødevarer, der hjælper med skjoldbruskkirtlen betingelser?

November 12

Skjoldbruskkirtel forhold forekommer, når der er en afbrydelse af hormon produktion i skjoldbruskkirtlen. Disse hormoner kan påvirke stofskiftet, puls, blodtryk og kropsvægt. De fleste skjoldbruskkirtlen syge, der gennemgår behandling er sat på medicin for at hjælpe med at afbalancere skjoldbruskkirtlen. En læge kan også anbefale, at de følger en speciel diæt, ved at spise fødevarer, der hjælper deres type lidelse i skjoldbruskkirtlen, og ved at undgå dem, der kan forværre den.

typer

Der er to typer af skjoldbruskkirtlen betingelser, bortset fra kræft i skjoldbruskkirtlen. Hypothyroidism opstår, når skjoldbruskkirtlen er under-aktive ved ikke producerer nok hormoner til kroppen til at fungere ordentligt. Hyperthyreose er det modsatte, idet skjoldbruskkirtlen er overaktiv ved at producere for mange hormoner.

Fødevarer, der Hjælp hypothyroidisme

Forbrugende fødevarer, der er rige på jod er afgørende for hypothyreose ramte. Skjoldbruskkirtlen udnytter jod til at producere hormoner (reference 1). I en sund skjoldbruskkirtel, der er cirka 20 mg. af iod lagret (Reference 2). Hypothyroide syge har brug for at gøre op for denne mangel på jod gennem fødevarer. Fødevarer, der naturligt indeholder jod er grøntsager, tang, skaldyr, fuldkorn, krydderier, krydderurter og bælgfrugter (reference 1).

Fødevarer for at undgå for Hypothyroidisme

Der er visse fødevarer, der indeholder goitrogens, som blokerer skjoldbruskkirtlen i at opnå den nødvendige jod nødvendig for hypothyreose syge. Sådanne fødevarer omfatter sojabønner, jordnødder, broccoli, kål og pinjekerner. Også, behov chlor og fluor til undgås, da de har lignende virkninger på skjoldbruskkirtlen (reference 1).

Fødevarer, der Hjælp Hyperthyreoidisme

I nogle tilfælde, kost, der hjælper hyperthyroid syge er det modsatte af den kost, der hjælper hypothyroide ramte. Fødevarer, hypothyreose patienter ikke bør spise, bør hyperthyroid syge. Eksempler på fødevarer, der medvirker i hyperthyroidisme omfatter sojabønner, spinat, pærer, kål og rosenkål (reference 1). Også, mål for fødevarer, der er rige på jern og B-vitaminer, såsom fuldkorn. Fødevarer med højt på antioxidanter er til gavn for en overaktiv skjoldbruskkirtel. Eksempler er tomater, blåbær, peberfrugt og squash (reference 3).

Fødevarer for at undgå for hyperthyroidisme

Stimulanser bør undgås i hyperthyreoide syge, da de fremskynde en allerede hurtig metabolisme. Eksempler er kaffe, te, sodavand, alkohol og nikotin (reference 1). bør også undgås mejeriprodukter og konserveringsmidler. Handel rødt kød for magert kød, såsom kylling. Forarbejdede fødevarer bør begrænses, da de indeholder store mængder af jod (reference 3).


relaterede artikler