Hvordan man kan reducere forekomsten af ​​karsprængninger

August 10

Spider vener som rød eller blå spider web-mønstrede misfarvninger på huden, typisk på benene og ansigt. Selv om de ligner åreknuder, de er mindre og typisk ikke frembyder de samme potentielle farer som store åreknuder. Mens de kan være grimme og anses uinteressante, behøver karsprængninger normalt ikke kræve medicinsk behandling. Men fordi de betragtes uattraktive, mange mennesker forsøger at eliminere eller minimere deres udseende.

Instruktioner

1 Spis en sund kost og motion regelmæssigt for at bevare din vægt i det relevante område. Fedme kan bidrage til belastningen på det vaskulære system, der kan bidrage til dannelsen af ​​karsprængninger, især i benene.

2 Brug solcreme. Spider vener i ansigtet og næsen er normalt tilskrives solen. Staying ud af solen, eller ved hjælp af passende foranstaltninger for at reducere din eksponering for solen, kan hjælpe med at forhindre karsprængninger i ansigtet i at udvikle eller bliver mere udtalt.

3 Bær support strømper. Spider vener kan ikke altid undgås, men den ekstra støtte, som støtte slange kan bidrage til at minimere størrelsen og udbredelsen af ​​venerne.

4 Lær at anvende kosmetik ordentligt. Nogle kosmetik fabrikanter fremstiller kosmetik specielt designet til at dække eller camouflage hud defekter og give uddannelse videoer til at instruere deres kunder i korrekt brug af disse produkter.

5 Rådfør dig med din læge om medicinske behandlinger. Sclerotherapy, en behandling i form af injektion af skleroserende opløsning ind edderkoppen vene som kan gøre det falmer indtil det er knap mærkbar, har været anvendt med succes siden 1930'erne. Nye teknikker såsom laser kirurgi kan gøres på en ambulant basis og har vist overlegen succes med at reducere forekomsten af ​​karsprængninger.

TIPS

  • Kirurgi for spider vener typisk betragtes som sikker, men alle kirurgi indebærer risiko for nogle komplikationer. Rådfør dig med din læge for at sikre, du er helt klar over alle risici og fordele, før du fortsætter.
  • Kirurgi for spider vener er normalt betragtes kosmetisk karakter, og må ikke være dækket af din forsikring.

relaterede artikler