Transportable ildslukkere Krav til restauranter

January 30

Transportable ildslukkere Krav til restauranter


Transportable ildslukkere er vigtige dele af sikkerhedsudstyr, at alle bør have. Juridisk set er det nødvendigt for virksomhederne at have dem på stedet. Dette gælder også for restauranter, som har juridiske sikkerhedskrav samt forsikringskrav at mødes med deres sikkerhedsudstyr. Der er et par særlige krav, restauranter især skal følge, når strømpe deres bærbare brandslukkere.

Hazard Type

Det er meget vigtigt, at restauranter vurdere typer af brandfare, der sandsynligvis vil finde sted i visse områder af bygningen. Klasse A farer involverer træ, papir og stof; Klasse B-farer involverer brændbare væsker såsom olie; Klasse C farer involverer levende elektrisk udstyr og kredsløb; Klasse D farer involverer metalpulvere og spåner såsom magnesium; og klasse K brandfare foregår i storkøkkener. Denne sidste brandfare er af særlig betydning for restauranter, og den rette klasse af transportabel ildslukker skal bruges i hvert område af en fare.

Medarbejder Uddannelse

Det er ansvar ejeren af ​​restauranten for at sikre, at alle hans medarbejdere ved, hvad brand risici, de er udsat for på jobbet. Arbejdsgiveren er forpligtet til at forklare alle medarbejdere, hvordan brandforebyggende udstyr arbejder, og uddanne medarbejderne i transportabel ildslukker generelle brug. Medarbejderne bliver nødt til at underskrive en dispensation eller bevis form, angiver, at de har haft den brandrisiko forklarede dem, og at de har været uddannet i brugen af ​​en transportabel ildslukker for personlig sikkerhed og beskyttelse.

Inspektion og vedligeholdelse

Restaurant ildslukkere skal være regelmæssigt inspiceres, vedligeholdes og testes. Der er en årlig check for vedligeholdelse og funktionalitet for alle restauranter, og checken skal udføres af en person, der er certificeret i brandsikkerhed udstyr inspektion. Derudover skal transportable ildslukkere af alle typer være fuldt opladet og funktionsdygtigt hele tiden for at opfylde kravene. Hvis en bærbar ildslukker skal tages ned for vedligeholdelse eller genopladning, en tilsvarende stykke brandslukningsudstyr skal sætte i stedet. Hvis disse krav ikke er opfyldt, så en restaurant kunne blive lukket ned, indtil det bringer sine standarder udstyr og sikkerhed op til koden.


relaterede artikler