Kalkaflejringer i Børn

October 1

Et calcium depositum er en hærdet masse af calcium, der udvikler under huden eller i et område af muskler eller fedt. Børn, der er født med genetiske sygdomme, såsom Downs syndrom, muskel betændelse eller blødt væv abnormiteter kan være mere tilbøjelige til at udvikle kalkaflejringer.

Fysiske egenskaber

Børn, der har kalkaflejringer kan synes at have små sten eller småsten under huden. Aflejringerne kan blive så stor som en grapefrugt i nogle tilfælde, ifølge The Myositis Association.

Betydning

Kalkaflejringer, der er meget stor, kan forårsage smerte og begrænset bevægelse. Små områder af calcinosis kan ikke ondt, men stadig føles hårdt.

Årsager

En af de vigtigste årsager til kalkaflejringer i børn er en tilstand, der kaldes juvenil dermatomyositis. Juvenile dermatomyositis (JDM) er en gigtsygdom, der er kendetegnet ved en udslæt og muskelsmerter og svaghed. Instituttet for Integrative Healthcare Studies bemærker, at børn, der har blod trukket fra deres hælene ofte, også kan være i fare for kalkaflejringer.

Behandling

Den Myositis Association rapporterer, at tilfælde af pædiatrisk calcinosis er ikke altid let at behandle. Styring underliggende medicinske tilstande kan reducere forekomsten af ​​aflejringer. Fysioterapi kan hjælpe børn, der har et begrænset udvalg af bevægelse på grund af calcium formationer.

Komplikationer

Nogle børn kan have kalkaflejringer, der arbejder sig op til overfladen af ​​huden og bryde åben. Den Cincinnati Børnehospital Medical Center, at dræning kan forårsage infektion i nogle mennesker.


relaterede artikler