Vægttab i 14 dage eller mindre

November 17

Vægttab i 14 dage eller mindre


Center for Disease Control & Forebyggelse i USA har fundet, at over 60 millioner mennesker i USA er overvægtige. Overvægtige eller overvægtige personer kan miste en til to pounds af kropsfedt i 14 dage eller mindre ved at kombinere kost med motion.

Hold dig til sikkert vægttab

Den hurtigste hastighed på vægttab, der er anses for sikkert ved vægtkontrol Information Network er to pounds af kropsfedt pr uge. Forsøg på at tabe sig i et hurtigere tempo end to pounds per uge anses ekstremt usundt og ofte vil ikke føre til langsigtet vægttab.

Opret en kalorie underskud

Harvard School of Public Health forklarer, at kostvaner, der reducerer kalorier altid resultere i vægttab, uanset hvilken type mad en person spiser. Spise en bestemt kombination af kulhydrater og protein ikke positivt eller negativt påvirke vægttab.

Ifølge Ohio State University Extension Program, der er 3.500 kalorier i et pund kropsfedt. At miste to pounds af kropsfedt i 14 dage, du nødt til at oprette en daglig kalorie underskud på 1.000 kalorier. Calorie underskud kan skabes ved slankekure alene eller ved at kombinere slankekure og motion.

Hold en Calorie Journal og Opret en kalorie budget

Prøv at oprette en kalorie budget og beslutter på dine kalorie grænser til at tabe. Nedskrivning alle de fødevarer, du spiser sammen med, hvor mange kalorier, at fødevarer indeholder kan bidrage til at forhindre overspisning.

Motion Daily

Udøver dagligt er en af ​​de bedste måder at skabe en daglig kalorie underskud og øge den hastighed, hvormed du tabe. Svømning, cykling og løb er alle store øvelser, at enkeltpersoner kan gøre for at tabe sig og forblive raske.

For eksempel, at en person vejer 155lbs. ville brænde 704 kalorier svømning freestyle hurtigt i en time og 704 kalorier, hvis hun jogged seks miles på en time, efter Nutristrategy. Ifølge The Journal of Nutrition, øvelser, der løfter din puls resultat i nedsat kropsfedt og øget muskelmassen. Udøver er en fantastisk måde at øge dit daglige kalorie underskud og tabe et par pounds i 14 dage eller mindre.

blive hydreret

Ohio State University Extension Program forklarer, at drikke vand hele dagen faktisk kan hjælpe med vægttab. Vand reducerer din appetit og hjælper dig til at føle energi. Vand hjælper også til at opretholde dit stofskifte i løbet af dagen. Mayo Clinic anbefaler, at enkeltpersoner drikker 1,5 liter vand om dagen for at holde sig sund. Men afhængigt af hvor meget motion du får, kan du brug for mere vand end dette.

Hvis du følger disse retningslinjer, så skal du være i stand til nemt at tabe sig på 14 dage eller derunder.


relaterede artikler