De bedste måder at tilberede Corned Beef & amp; Kål

February 4
De bedste måder at tilberede Corned Beef & amp; Kål

Sprængt oksekød og kål er en lækker ret og kendt for sin popularitet på St. Patricks Day. Du behøver dog ikke at vente indtil den 17. marts eller være irsk for at nyde denne beroligende og tilfredsstillende måltid. De bedste metoder til madlavning corned beef og kål sammen er ved kogning på komfuret eller madlavning i en langsom komfur. Corned beef kan også bages i ovnen, men du bliver nødt til at koge kål separat. Hvilken metode du vælger kan afhænge af mængden af ​​tid, du har og køkken værktøjer til rådighed for dig.

Grundlæggende Ingredienser

At lave mad corned beef og kål, uanset hvad den metode, skal du 3 pounds af corned beef pakket i saltlage, en stor leder af kål, tre gulerødder og tre kartofler. Skær kålen i 1/2-inch stykker, skære gulerødderne i en-tommer stykker og kvart kartoflerne. På grund af den høje mængde af salt i corned beef, SimplyRecipes.com anbefaler bringe corned beef i kog i en gryde med almindeligt vand, derefter dumping vandet ud og gentage processen inden tilberedning af kødet. Dette er valgfrit, men anbefales, hvis du foretrækker din corned beef at være mindre salt.

kogt

At koge kogt corned beef og kål, fjerne corned oksekød fra emballagen, sætte det i en 6 til 8-Quart gryde, og fyld til en tomme over kødet. Tøm krydderi pakke, der fulgte med kødet i vandet. Bring vandet i kog, så reduceres varmen til en småkoge. Simre i to til tre timer, indtil kødet skiller let med en gaffel. Fjern kødet fra gryden og skær den mod kornet. Gem vand til at koge kål.

For at koge kål, tilsæt kål, gulerødder og kartofler til gryde med vand der anvendes til at koge den corned beef. Tilsæt salt, hvis nødvendigt. Simre i 15 til 30 minutter. Fjern kål, gulerødder og kartofler fra gryden og serveres med sprængt oksekød.

Slow-Kogt

At lave mad corned beef og kål i en langsom komfur, skal du disse ekstra ingredienser: 2 mellemstore løg, 1 kop æble juice, 1/4 kop pakket brun sukker, 2 tsk fint strimlet appelsinskal, 2 teskefulde af tilberedt sennep og 6 hele nelliker. Skær løgene og læg dem i bunden af ​​den langsomme komfur. Fjern sprængt oksekød fra emballagen og trimme væk fedt. Sæt corned beef på toppen af ​​løg. Kombiner æblejuice, appelsin skræl, sukker, nelliker og sennep i en separat skål, så hæld blandingen over den corned beef. Sæt kål på toppen af ​​corned beef og dækker den langsomme komfur. Kog på høj i fem til seks timer eller på lav i 10 til 12 timer. Fjern sprængt oksekød, slice den mod kornet, og tjene det med kål, kartofler og gulerødder.

bagt

At lave mad corned beef i ovnen, skal du disse ekstra ingredienser: 10 hele nelliker, 1/4 kop varm sød honning sennep og 2 spsk brun farin. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Fjern corned beef fra emballagen og læg den fede side op på et ark folie. Stick nelliker i toppen af ​​corned beef, afstand dem jævnt. Coat toppen af ​​corned beef med honning sennep, derefter med brunt sukker. Pak folien op omkring corned beef, og sørg for at efterlade noget plads mellem kødet og folie på toppen. Du ønsker folien at fange kødets safter, mens den bager. Sætte folien-indpakkede kød i en lavvandet bradepande og bages i to timer. Fjern fra ovnen, spredes mere honning sennep oven på kød og stege i to til tre minutter. Lad kødet sidde i fem til 10 minutter, slice den mod kornet, og tjene. Sauter eller kog kål separat.


relaterede artikler