Hvordan man behandler migræne med Liquid Anbesol

March 24

Migræne er en bane til dem, der lider af dem. Den hovedpine kan være ubeskriveligt smertefuldt og kan holde en person fra at gå videre med deres daglige liv. Behandling en migræne på lang sigt er bedst at overlade til en læge, men lette smerten ved en migræne midlertidigt er muligt med anvendelse af flydende anbesol. Mens bedst kendt som en tand smertestillende, lidocainhydrochlorid - en lokalbedøvelse - i flydende anbesol fungerer som en smerte deadener. Dette kan mindske smerten ved migræne, da det flydende anbesol kan påføres på indersiden af ​​den øvre kæbe i den ene side af hovedet, hvor migræne er placeret.

Instruktioner

1 Vask dine hænder med en ikke-sæbe sæbe. Tør dine hænder med et håndklæde.

2 Dyp en vatpind i den flydende anbesol og mætte den. Hold vatpind drop over den åbne beholder, indtil den stopper dryp.

3 Påfør vatpind til overkæben indersiden af munden på den side af hovedet, hvor migræne er placeret. Bortskaf vatpinden i skraldespand.

4 Vask dine hænder med den ikke-sæbe sæbe. Tør dine hænder med et håndklæde.

TIPS

  • Må ikke spise noget i mindst en time efter at have brugt den flydende anbesol.
  • Brug ikke flydende anbesol mere end fire gange i løbet af en 24-timers periode eller for mere end en uge. Kontroller emballagen for andre restriktioner ved brug af flydende anbesol.

relaterede artikler