Naturlige helbredelsesmetoder for psoriasisgigt

May 1

Naturlige helbredelsesmetoder for psoriasisgigt hjælpe med at minimere symptomer uden de uønskede bivirkninger af mere konventionelle behandlinger. Naturlige behandlinger, der forbedrer psoriasis også hjælpe med at reducere ledbetændelse af psoriasisgigt.

Probiotika til psoriasisgigt

Dårlig fordøjelse og sprængt bakteriel ligevægt i maven og tarmene er forbundet med psoriasis. Under en probiotisk supplement til at genopbygge sunde bakterier kan bidrage til at genoprette de rette niveauer af tarmfloraen. Også prøve yoghurt tilsat L. Acidophilus kulturer.

Kost og Psoriasis

Kost er en vigtig komponent til behandling af psoriasis naturligt. Undgå forarbejdede fødevarer, der indeholder mel og sukker. Stick med en hel fødevarer kost. Mange personer med psoriasis lider utætte gut syndrom. Fastende i flere dage og derefter gradvist at indføre fødevarer flere dages mellemrum kan hjælpe dig med at identificere, hvilke fødevarer kan være årsag problemer. Tyg maden grundigt at støtte ordentlig fordøjelse.

Akupunktur

Akupunktur er en type østlige medicin, der bliver stadig mere accepteret for mange betingelser, herunder at reducere gigt smerter. Hvis du er utryg ved en alternativ behandler, opsøge en MD, der tilbyder akupunktur.

flere metoder

Ingen enkelt naturligt middel vil helt helbrede psoriasisgigt. Holistisk metoder arbejder normalt som en del af en større, mere afbalanceret tilgang. Du har ofte brug for at kombinere flere metoder såsom kostændringer og brugen af ​​kosttilskud sammen med andre modaliteter såsom akupunktur. Det tager også længere tid at mærke en forbedring med naturmedicin. Tålmodighed er vigtig.

Advarsel

Eliminer alkoholforbrug. Selv et glas vin kan øge psoriasis symptomer. Plus, kan en overbelastede lever forværre psoriasis symptomer.