Deltagelseskrav for Hospice Care

September 17

Deltagelseskrav for Hospice Care


Hospice personale og frivillige er centreret om omsorgen for patienter og familier under end-of-life fase. Etableret i 1960 med britisk læge Dr. Cicely Saunders, har Hospice vokset til mere end 4.700 programmer i USA, i henhold til Hospice Foundation of America. Folk i alle aldre, der har en forventet levetid på seks måneder eller derunder er berettiget til Hospice pleje, hvilket betyder at de har en tilstand, der ikke længere helbredes.

Kræft

Det anslås, at i 2010 vil der være 1,529,560 nye tilfælde af kræft og 569,490 kræftrelaterede dødsfald, ifølge National Cancer Institute. Kræft kan være en livstruende sygdom, der påvirker blod, knogler, hud og celler. Patienter, der ikke længere reagerer på helbredende metoder såsom operationer og kemoterapi og har seks måneder til at leve er berettiget til Hospice pleje.

Alzheimers sygdom

Hjernen lidelse Alzheimers påvirker hukommelse og adfærd. Cirka 5,3 millioner amerikanere lever med Alzheimers og det er den syvende førende dødsårsag i USA, ifølge Alzheimers Association. Der er syv stadier af Alzheimers. Den syvende etape gør patienter med den manglende evne til at kontrollere kroppens bevægelser og tale. Hospice vil hjælpe familier med omhu ledelse.

aIDS

Acquired Immune Deficiency Syndrome, også kendt som AIDS, blev identificeret i 1981 og mere end 25 millioner mennesker er siden døde af sygdommen, ifølge AVERT.org. AIDS angriber et svækket immunsystem ved at beskadige cellerne. Patienter, der er i de afsluttende faser af AIDS vil kræve end-of-life pleje. Hospice kan levere den nødvendige omsorg og følelsesmæssig støtte for patienten og familier.

lungesygdom

Lunger tage i ilt og levere det til blodbanen. Sygdomme som cystisk fibrose og tuberkulose påvirker lungerne ved at begrænse luftstrømmen. Patienter, der er diagnosticeret med en uhelbredelig lungesygdom såsom lungekræft er berettiget til pleje fra Hospice.

Slag

Slagtilfælde er den tredje førende dødsårsag i USA, ifølge National Stroke Association. Et slagtilfælde opstår i hjernen, når en blodprop blokerer en arterie. Alvorlige strøg lamme og påvirke tale i dem, der oplever dem. Når en patients prognose er mindre end seks måneder Hospice kan tilbyde støtte og vejledning til patienten og familier.

Parkinsons sygdom

En bevægelse lidelse, der bliver værre med tiden, Parkinsons påvirker næsten 1 million mennesker i USA, ifølge Parkinsons sygdom Foundation. Som symptomer fremskridt, kontrol over kroppens bevægelser forværres, og patienten kræver mere opmærksomhed. Hospice pleje kan hjælpe patienter og familier med end-of-life muligheder.


relaterede artikler