Er at lade dine børn Scream godt for dem?

December 10
Er at lade dine børn Scream godt for dem?

Indtil for nylig havde lidt forskning er blevet udført på de fysiologiske virkninger af et barns græder eller skriger. Faktisk gennemtrængende myte var, at lade en baby skrig var "godt for hendes lunger", som er blevet grundigt debunked, ifølge AskDrSears.com. Og mens der findes tilfælde, hvor større børn kan have behov for at skrige et øjeblik for at lade sig vrede eller frustration, tillader et barn uanset alder til at skrige i lang tid er ikke en sund adfærd.

At lade et lille barn Scream

At ignorere en ung barns skrig gør ondt både dig og dit barn, ifølge AskDrSears.com. En kompatibel barn kan stoppe skrigende, fordi han mener, at hans råb er ineffektiv, der bryder hans tillid til dig. En vedvarende barn vil kun græde højere og hårdere, øge både hans stress og dine. Når en baby er overladt til at græde alene i længere perioder, hans puls og kortisol - stress hormon - niveauer stigning, som kan hindre hans hjerne udvikling, og selv hans følelsesmæssige og sociale færdigheder senere i livet.

raserianfald

Mens små babyer skrige, fordi de har brug for dig til at opfylde deres basale behov, større børn skriger efter en flere årsager, herunder en manglende evne til at forstå dig eller udføre en opgave, fysisk ubehag, jalousi af et andet barn eller ønsker opmærksomhed fra dig eller en anden pårørende. Ifølge American Academy of Pediatrics, nogle gange er det OK at ignorere din barns raserianfald, men du bør aldrig tillade langvarig skrigende.

Forebyggelse dit barn fra Screaming

Nogle gange er det nemmere at kvæle skrigende i opløbet, end tage fat på en fuld-on raserianfald. Forudse dit barns behov. Sommetider børn skrige, fordi de er kolde, træt eller sulten, så forberede disse faktorer ved at bringe en snack eller sikre dit barn får en lur, hvis du kommer ud i offentligheden. Brug distraktioner, når dit barn får kræsen: nogle gange en ændring af natur, et knus eller et andet stykke legetøj vil undertrykke et raserianfald. Bemærk, at hvis dit barn er skrigende ud af lykke, bør du ikke straffe hende, men hvis du er i en offentlig indstilling, minde dit barn til at bruge sin indendørs stemme.

Når du ikke kan stoppe dit barn Screaming

Nogle gange, kan du blive fristet til at lade dit barn skrige, fordi intet du gør synes at dulme hende. Men hvis dit barn skriger uophørligt trods din bedste indsats, kan det være et tegn på en underliggende problem. Ifølge KidsHealth, kan problemer med syn, hørelse, kronisk sygdom, sprog forsinkelser eller indlæringsvanskeligheder forårsage børn til at handle ud overdrevent. Du skal muligvis have dit barn evalueret for adfærdsmæssige problemer, hvis dit barn gør ondt selv eller andre, ødelægger genstande eller har intense humørsvingninger.