Stress på sygeplejestuderende Under kliniske eksponering

March 3

Stress på sygeplejestuderende Under kliniske eksponering


Sygeplejersker uddanne sig til deres potentielle karriere både teoretisk i klasseværelset og praktisk, klinisk erfaring. Enkeltpersoner skal være indskrevet i et undervisningsforløb og derefter finde arbejde eller gå på placeringer på hospitaler. Inkluderet i denne oplevelse er mange opgaver, der fører til en livsstil centreret om overholdelse af tidsfrister og mestrer kunsten at sygepleje. Resultatet er stress.

Arten af ​​kliniske eksponering

Sygeplejestuderende skal overholde en lang række specialiserede afdelinger, før de kan specialisere sig og fremskridt ud over den første fase af læring. Kliniske undersøgelser og ansvar forårsage stress på arbejdspladsen. Der arbejdes tæt sammen med etablerede personale, men at være i et travlt miljø betyder, at disse forhold er ikke altid stabile eller indlysende. Hvis vejledere er alt for travlt, dette skaber en større byrde og pres på de studerende for at kompensere for underbemanding.

Betydning

På trods af stress i forbindelse med denne omstrejfende fra studieliv, den kliniske praksis er afgørende for at udarbejde og udvikling af potentielle sygeplejersker. Når man går i gang med uddannelse, skal der træffes foranstaltninger til at sikre de rigtige folk skrider og udfylde uophørlige ledige stillinger. Den kliniske erfaring udsætter de studerende til det miljø, de skal arbejde i, når fuldt kvalificeret.

Fordele

Så latterligt som det lyder, stress pålagt sygeplejestuderende er mere fordelagtig end skadelig. Nogle af stress skabt ved krævende deadlines er tilsigtet, men dem skabt af hospitalsmiljøet kan være utilsigtet men afgørende. Kliniske kilder til stress omfatter arbejde med døende patienter.

effekter

Den manglende evne til at klare demonstreres i nogle sygeplejestuderende; en undersøgelse foretaget og offentliggjort af American Journal of Nursing anerkendte mangel nogle hospitaler oplever. Den adspurgte erfaringer hospitaler i hele 35 stater og de 3.226 studerende studie, der skal tages på for beskæftigelse i en 12-måneders periode, 610 besluttet at træde tilbage fra deres positioner. Ifølge undersøgelsen, 37,2 procent sagde deres grund til at forlade var stressende arbejdsforhold. Den American Nurses Association findes i 2001, at 70,5 procent af sygeplejersker klagede over stress og overanstrengelse.

Løsninger

En række programmer afhjælpe stress, såsom stress-management grupper og team-building øvelser. Det vigtige faktum er, at det medicinske samfund er opmærksom på stress studerende sygeplejersker gennemgår og træffer foranstaltninger for at reducere det.


relaterede artikler