Trykpunkter i kroppen til at lindre smerter

September 2
Trykpunkter i kroppen til at lindre smerter

Oversigt

Trykpunkter i kroppen giver udøvere af en medicinsk form for behandling er kendt som akupressur evnen til at lindre smerter for mange enkeltpersoner, hedder AmericanAcupuncture.com. Akupressur har været brugt i generationer til behandling af smerter. Svarende til akupunktur, bortset uden nåle, akupressur anvendes samme meridianer og trykpunkter anvendes i akupunktur.

Pande

En trykpunktet mellem øjnene er kendt for at lindre smerter forårsaget af øjnene og hovedpine. Dette pres punkt, også kendt som Yin Tang, er fundet mellem øjenbrynene på dip af det område, hvor den nasale knogle forbinder til panden. Ved at placere spidsen af ​​tommelfingeren eller pegefinger ind i dette punkt og forsigtigt strøg opad i omkring et minut, kan du lindre smerten af ​​spændingshovedpine og anstrengte øjne, hedder SoundTells.com.

Hals

Mange mennesker oplever smerter i nakken og spændinger fra sidder bag skriveborde ved en computer hele dagen. En effektiv pres punkt til at lindre smerter i nakken, er at manipulere en kødfuld punkt findes på side foreslår NeckSolutions.com. Dette pres punkt er fundet lige ved "V" skabt af indekset og langfinger på hver hånd, lige under grænsen på bagsiden af ​​hånden. Klemme dette punkt med en tommelfinger på toppen og pegefingeren trykke opad fra håndfladen side i et minut eller to, bør give en vis lettelse fra spændinger i nakken.

Håndfladen

En række trykpunkter findes på håndfladen kan manipuleres med en fingerspids, tommelfinger eller afrundet kant af en papirclips til at give smertelindring, siger AmericanAcupuncture.com. For eksempel et punkt findes næsten direkte i midten af ​​håndfladen langs folden kan presses til at hjælpe med at lindre mavesmerter. En trykpunkt findes på bunden af ​​tommelfingeren, direkte under den midterste finger, kan manipuleres til at hjælpe med at lindre lavere mavesmerter såsom kramper.

Skinneben

Den nederste ben tilbyder en række trykpunkter til smertelindring. Tryk bag knæet at hjælpe med at lindre smerter i knæet, eller ind i kødet af toppen af ​​lægmusklen at hjælpe med at lindre stivhed i benene. Tryk på punktet lige under ankelleddet at hjælpe med at lindre smerter i lænden, eller tryk ind i huden på basen ved samlingen af ​​de store og anden tå at hjælpe med at lindre migræne smerte, antyder AmericanAcupuncture.com.


relaterede artikler