Sådan Tal med en skizofren

March 18

Skizofreni er en kompliceret og vanskelig lidelse at håndtere, både for dem, der lider af det, og for dem, der støtter dem. En af de vanskeligste aspekter, især for dem, omsorg for en skizofren, er kommunikation. At tale med en skizofren, og blive forstået, kræver tålmodighed og forståelse.

Instruktioner

Sådan Tal med en skizofren

1 Vurdere tilstanden af uorden. Nogle typer af skizofreni kan efterlade en person med en tom påvirke; han vil ikke tale eller selv anerkende din tilstedeværelse. Andre typer forårsage vrangforestillinger eller barnlig adfærd. Vurdering af symptomerne og deres sværhedsgrad er den første og afgørende skridt til kommunikation.

2 Når du forsøger at kommunikere, skal du bruge en normal stemme og tale med den person med skizofreni, som du ville tale til andre. Når symptomerne er mindre, skizofrene kan forstå normal kommunikation, selv om de ikke altid reagerer på det.

3. Vær tålmodig. Det kan tage lang tid at engagere en skizofren i kommunikation. Dette kan skyldes et symptom på lidelsen eller simpelthen fordi personen har til at fokusere hendes sind på at lytte og tænke klart før selv forsøger at gøre sig forstået.


relaterede artikler