Hvordan vælger maling farver til et hus

February 2

Udsmykning et hus er en kreativ og tidskrævende opgave. Når det kommer til at male det indvendige af dit hus, med så mange maling farver at vælge imellem, kan du føler tabt før du selv begynder. Når det kommer til at male, vælge farver, der afspejler din personlige stil og smag samt farver, der supplerer dit værelse indretning.

Instruktioner

Hvordan vælger maling farver til et hus

1 Se på masser af maling prøver. Ting at overveje, når man ser på forskellige farveprøver er, hvor godt farven går med tonen i dit værelse og møbler i værelset. Du ønsker de farver, der skal koordineres. Når du har besluttet på et grundlæggende farveskema til værelset herunder tæpper, gardiner, persienner og andre møbler, indsnævre dine maling valg for at særlig plads med en farve, der vil komplimentere indretningen af ​​rummet.

2 Meddelelse forskelle, når man ser på farverne. Mange farver kan være ens med hensyn til skygge, men farverne kan se meget anderledes ud. Der er hvid, ægget hvid, off-white, creme, og andre farver i den familie, der ligner endnu anderledes. Der vil være mange forskellige nuancer af en bestemt farve, så du er nødt til at studere hver enkelt omhyggeligt og se om det giver dig, hvad du leder efter.

3 Leje en indendørsarkitekt. Selvom dette ikke er obligatorisk, kan det være nyttigt at få input fra en professionel. Hvis du leje en indendørsarkitekt, kan du give hende grundlaget for det tema, du har i tankerne, og har hendes hjælp du gør din vision til virkelighed. Fagfolk er dygtige i at vide, hvordan man kombinerer bestemte farver og bringe det bedste frem i rummet.

4 Kend teorien bag farver. Nogle farver, såsom nuancer af blå og grøn, anses for at være kølige farver. Andre farver, såsom nuancer af rød, pink og orange, anses for at være varme farver. Find ud af betydningen af ​​farveteori og beslutte, hvad teori du ønsker visse værelser til have. Du vil måske vælge en cool farve til et soveværelse og måske en varm farve til et køkken eller hule.

5 Beslut dig for en maling finish. Hvis du ønsker en finish, til at reflektere mere lys bør du gå med en blankere finish. Hvis du er mere fokuseret på at skjule eventuelle væg pletter, ville en mat eller flad overflade være en bedre løsning.

6 Få meninger og feedback på din farvevalg. Overvej også hvis de farver, du vælger er farver, der bringer liv til dit hjem. Der har samme farve hele kan være en smule kedeligt. Indstilling af en tone for hvert værelse og har forskellige farver kan være forfriskende og hjælpe dig med at få den følelse, du ønsker.

7 Visning forskellige farveskemaer ved at besøge Color Style Studio på http://www.housepaintcolorschemes.com/ . Dette er et websted, der giver dig mulighed for at vælge et foto af dit hus og afprøve mange forskellige farveskemaer med et klik på en mus. På denne måde kan du se, hvad værelserne vil se ud i forskellige nuancer, og dette vil hjælpe dig med at indsnævre dine farvevalg. Det vil også spare tid i butikken, da du vil være i stand til at beslutte om farver fra komfort i dit hjem uden at skulle bære prøver fra butik til butik forsøger at matche den maling farve til resten af ​​dit værelse indretning.


relaterede artikler