Sundhedsmæssige fordele af chokolade

June 2

Sundhedsmæssige fordele af chokolade


Chokolade er sød, lækker og en korte snack og dessert. Det er ikke præcis, hvad mange ville overveje en helsekost. De seneste undersøgelser af mørk chokolade har grundlægger, som det har nogle sundhedsmæssige fordele. Det er gode nyheder for chocoholics og alle, der kommer chokolade cravings.

Antioxidanter

Mørk chokolade og kakao har antioxidant flavonoider kaldet flavonoler. Disse hjælper til at bekæmpe oxidative skader forårsaget af frie radikaler, som kan påvirke DNA-strenge såvel som celler.

Cardiovascular Health

Flavanolerne i chokolade også bidrage til at øge nitrogenoxid-indhold i kroppen. Dette hjælper med at sænke blodtrykket og til at fremme god hjerte-kar-sundhed.

Blodgennemstrømning

Små mængder af chokolade er også blevet kendt for at bidrage til at øge blodgennemstrømningen i hele kroppen. Det gør den ved at forhindre blodpladerne i at klæbe til hinanden, hvilket også bidrager til at forebygge blodpropper.

årvågenhed

Chokolade har vist sig at få folk, der spiser det mere vågen. Dette er på grund af indholdet af theobromin, koffein, tyramin og phenylethylamin, alle naturlige stimulanser.

Lempelse

Chokolade har en forbindelse i det kaldte anandamid. Dette medvirker til at fremme en følelse af afslapning i dem, der forbruger små mængder af chokolade.


relaterede artikler