Knyst kirurgi Infektioner

April 28

En knyst er et fælles fod problem, der ligner en knoklet bule stikker i bunden af ​​den store toe.This deformitet kan smide de andre tæer ud af justering. Når knyster bliver for smertefuldt og andre mindre invasive behandlinger mislykkes, bliver kirurgi ofte nødvendigt. Selvom individer sjældent oplever komplikationer fra knyst kirurgi, kan såret blive smittet efter operationen. Mens infektion kan behandles, kan det forsinke længden af ​​en patientens helbredelse.

Årsager

Ifølge den amerikanske College of Fod og ankel kirurger, selvom visse mund typer gøre en person mere tilbøjelige til at udvikle den betingelse, iført smalle sko med spidse snuder er oftest årsag til problemerne. Fodskader, gigt og medfødte misdannelser er andre mindre almindelige årsager til knyster. Hver af disse faktorer kan gøre en allerede eksisterende knyst værre.

Kvinder og knyster

En undersøgelse foretaget af den amerikanske Ortopædisk Fod og ankel Society konstateret, at næsten 90 procent af kvinderne i USA bære sko, der passer for stramt. Mere end halvdelen af ​​kvinderne rapporterer har knyster, ofte et resultat af at bære stramme sko, der klemmer tæerne. Ligesom for andre operationer, de kvinder, der i sidste ende kan brug knyst kirurgi er i risiko for postoperative infektioner.

Forebyggelse

Da selv simple kirurgiske procedurer indebærer en risiko for infektion under eller efter kirurgi, bør en patient lade hendes læge, om hun for nylig har haft en blære eller anden infektion. Kirurgi patienter bliver ofte spurgt til brusebad med antibakteriel sæbe om morgenen før operation for at reducere antallet af bakterier på huden. Huden omkring webstedet indsnit er også rengøres med et desinfektionsmiddel, såsom iod inden operationen begynder. Forbindinger giver en barriere mod infektion derfor indtil såret heler, skal bandager holdes tørre og rene. Antibiotika kan tages i op til 72 timer efter operationen som en sikkerhedsforanstaltning.

Når Kirurgi er nødvendig

Knyst kirurgi bliver normalt nødvendigt, når en person oplever alvorlig mund smerter, der gør det svært at gå. Ofte en person når det punkt, hvor hun ikke længere får lindring fra ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. Storetåen kan svulme op og blive stiv og deforme. Dette kan gøre det vanskeligt at bære sko. Hvis venstre ubehandlet, kan knyster få større og mere smertefuld.

Advarsel

Minimale kirurgiske procedurer er ikke altid nok til at behandle knyster. Der er flere forskellige kirurgiske procedurer, og hver giver fordele og ulemper. Den letteste metode består i at stille et lille snit til at barbere grebet af knoglen. Men problemet normalt igen i tid og smerte afkast. Mens nogle procedurer er mere komplekse, målet for kirurgi er at lindre smerter, justere leddet og korrekte tå deformitet så meget som muligt. Selvom risikoen for at udvikle en infektion efter operationen er lille, bør den enkelte være godt informeret om korrekt postoperativ pleje før de beslutter at have knyst kirurgi.

Post-Kirurgisk Care

For at forhindre infektion og andre komplikationer efter knyst kirurgi, er det vigtigt at følge kirurgens anvisninger omhyggeligt. Mange ortopædiske kirurger ordinere antibiotika til flere dage efter operationen for at forhindre infektion. I nogle tilfælde, kirurger bestille en IV antibiotika før operation for at reducere risikoen for infektion, fordi hvis en sådan forekommer infektion, kan hospitalsindlæggelse være nødvendig og undertiden yderligere kirurgi.

Forbindinger anvendes til at holde tåen i den korrigerede position efter operationen. En patient kan også være nødvendigt at bære en særlig postoperativ kirurgisk sko til at beskytte foden, mens helbredelse. Selvom sting normalt fjernes to uger efter operationen, kan en patient nødt til at fortsætte med at bære dressinger eller en bandage for en anden seks til otte uger.

Tegn på infektion

Almindelige tegn på infektion omfatter feber, kulderystelser og forværring smerte. Rødme omkring forbindingen og hævelse i læggen er andre tegn på, at infektionen kan være til stede. Området omkring forbindingen kan føles varmt. Kontakt din læge, hvis du bemærker blod eller dræning på bandagen, oplever konstante smerter, eller dræning fortsætter i mere end fem dage efter operationen, især hvis såret er afdrypning gul pus, der er ildelugtende.