Sådan Remedy skoldkopper for børn

July 14

Sådan Remedy skoldkopper for børn


Skoldkopper er en infektion forårsaget af varicella zoster virus, og selv om vacciner har vist affektive i forebyggelse, der er i øjeblikket ingen helbredelse. Home behandling kan mindske virkningerne af de ubehagelige symptomer, som omfatter en lav feber, udslæt og kløe. Fordi skoldkopper er meget smitsom, er isolation af de berørte enkelte anbefalede indtil symptomerne er ikke længere til stede. Skoldkopper forekommer hyppigst hos små børn og babyer.

Instruktioner

Behandling Skoldkopper

1 Forbered naturlægemidler derhjemme. Naturlægemidler behandlinger er affektive i behandling skoldkopper, og bør anvendes under hele virus tilstedeværelse. Perikum angriber viruset og reducerer smerter og kan tages internt eller anvendes i æterisk olie formularen områder af huden. Burre æterisk olie reducerer feber og mindsker skader på huden forårsaget af vabler, og bruges ofte i tonic form, under ledelse af en urte specialist. Aloe Vera gel og lavendel æterisk olie lindre kløe og holde de ramte områder af huden kølig under helingsprocessen. Nettle er en effektiv hud healer og kan tages i tonic form, under ledelse af en urte specialist.

2 Indgiv feber reducerende medicin. Acetaminophen gives oralt til personer med skoldkopper for at reducere feber og smerter. bør gives Børn mellem 2 og 3 år en teskefuld af acetaminophen hver fire til seks timer, i henhold til Tylenol Børns Dosering Guide. For børn under 2 år, skal du kontakte din læge. En antihistamin kan også gives til børn over 4 år, som hjælper med at reducere hævelse og kløe i udslæt områder. Feber er en del af kroppens forsvar mod skoldkopper, så medmindre feberen gør den enkelte ubehageligt, ikke administrere feber reduktionsgear. Aspirin bør ikke anvendes på grund af lægemidlets link med Reyes syndrom, en potentielt livstruende sygdom.

3 Bade individet i et køligt, behandlet bad. Cool bade tilberedt med kolloid vanilie pulver berolige huden og hjælpe med at reducere kløe. Kolloid havregryn pulver eller en kop havregryn fra køkkenskab (formalet i en blender) kan tilsættes til badet. Bagepulver har lignende helbredende egenskaber og kan være substitueret for havregryn. Tilføj en halv kop bagepulver til en lavvandet, kølig bad eller en fuld kop til en dybere bad. Bomuld vaskeklude anvendes til at sprede badopløsningen løbet ramte områder af huden, og kan anvendes til behandling af kløe, hvis ridser bliver et problem. Brug en kølig vaskeklud med fortyndet bagepulver eller lavendel olie på udslæt område for at forhindre skrabe og hud skader. Behandl udslæt områder med Calamine lotion til at holde huden tør og reducerer kløe.

4 Behandl eventuelle komplikationer med ordineret medicin. Ifølge Mayo Clinic, "for folk, der har en høj risiko for komplikationer fra skoldkopper, læger sommetider ordinere medicin til at forkorte varigheden af ​​infektionen og at hjælpe med at reducere risikoen for komplikationer." Lungebetændelse og hudinfektioner kan behandles med et antibiotikum. Immunglobulin intravenøs antiviral medicin anvendes til behandling af alvorlige tilfælde, som omfatter udbrud af hjernebetændelse.


relaterede artikler