Hickory Pollen allergi symptomer

July 23

Folk, der oplever vejrtrækningsproblemer der kommer og går, der får værre i april eller maj, kan have udviklet sæsonbetonet allergi til Hickory pollen. De hickory træer, herunder Shagbark og shellbark hickories og underarter pecan, producerer rigelige vind-transporteret pollen, der rejser hele deres område i den østlige halvdel af USA. På grund af den luftbårne kvalitet træ pollen, kan mennesker lider allergiske symptomer, selv når hickories ikke vokser i nærheden. Diagnosticering en hickory allergi giver patienter til at forberede og administrere, årstidens følsomheder.

Timing af symptomer

Folk, der har mistanke allergi på Hickory bør bemærke, hvornår og i hvilken grad deres symptomer opstår. Ifølge National Institutes of Health, forekommer de højeste pollental i morgen, fra 5:00 til 10 am pollental også stige på dage, der er varmt, tørt og blæsende, og drop lige efter en betydelig regn. For lokal information, kan patienterne kontrollere træ pollen niveauer på vejrudsigter i foråret, for at se om deres vejrtrækning problemer sammenfaldende med høje lokale tæller, når hickory er blomstring. Disse oplysninger vil hjælpe område allergi læger at korrekt identificere en patients problem allergener.

inflammatoriske symptomer

Allergiske reaktioner til Hickory pollen årsag hævelse og kløe som kroppen reagerer ved at udsende histaminer og andre kemikalier i blodet. Hickory allergi symptomer kan begynde med kløe i ansigtet, ører, næse, mund eller hals.

Cleveland Clinic rapporter om, at betændelse i øjet conjunctiva, eller den tynde transparente membran, der dækker den hvide del af øjet, vil forårsage rød, grædende øjne og hævede øjenlåg, med eller uden kløe. Denne tilstand betegnes allergisk conjunctivitis og kan modsvares af træet allergi.

Problemer vejrtrækning

Indånding pollen påvirker bihuler, nasale passager og halsen over allergipatienter, skaber betændelse og en ophobning af væske. En skiftevis løbende og tilstoppet næse resultater, med vejrtrækningsproblemer forårsaget af overbelastning. Hyppig nysen er fælles, og hvis der ikke gøres, kan forstyrre en patients søvn.

Som University of Maryland Medical Center vedrører, mange allergikere har også astma, hvilket allergen eksponering kan modregne. Høje niveauer af hickory pollen kan skabe større forekomst af astmaanfald hos personer, der allerede har den betingelse.

Smerte

Udsættelse for hickory pollen kan generere ubehagelige allergiske symptomer i en længere periode, afhængigt af træet cyklusser og vejrmønstre. Patienter kan udvikle smerter eller ømhed fra vedvarende bihulebetændelse og slimhinder. De ansigt og øjne områder kan blive smertefuldt at røre ved, og halsen øm. The University of Maryland Medical Center tilføjer hovedpine til dette sæt af Hickory allergi symptomer.


relaterede artikler