Hvad er den bedste Protein Shake til at tabe fedt?

April 7
Hvad er den bedste Protein Shake til at tabe fedt?

Selvom protein shakes kan ikke direkte brænde fedt fra din krop, kan de være i stand til indirekte at hjælpe dig med at tabe. For eksempel, protein tendens til at fremme mæthed, eller en følelse af oppustethed, som kan hjælpe dig spise færre kalorier i løbet af dagen. Whey protein synes at være en af ​​de bedste, hvis ikke den bedste, valg, når det kommer til vægttab. Men det er vigtigt at forstå, at en sund kost og konsekvent motion er nødvendig for at tabe ud over at forbruge valle protein shakes. Kontakt din læge, før du begynder at tage valle protein kosttilskud; de kan ikke være rigtigt for alle.

Valle

Whey protein er afledt af mælk og er et biprodukt af ostefremstilling proces. Den er udstyret med den højeste biologiske værdi af ethvert protein, ifølge University of Illinois McKinley Health Center. Den biologiske værdi af et protein er et mål for, hvor godt det optages og udnyttes af kroppen. Valle indeholder alle de essentielle aminosyrer din krop har brug for at fremme fedt tab, muskelvækst og endda forbedre dit immunsystem funktion. Valle er tilgængelig i forskellige kvaliteter; isolater er den højeste kvalitet, mens koncentrater er lidt lavere kvalitet, men også billigere.

Forskning

Nogle undersøgelser har vist, at valle protein shakes fremme fedt tab. En sådan undersøgelse blev offentliggjort i "Nutrition and Metabolism" i 2008. Den viste, at to valle protein shakes om dagen hjalp deltagerne tabe omkring tre gange mere fedt i løbet af en periode på 12 uger i forhold til deltagere, der ikke forbruge de valle drikkevarer. Ved udgangen af ​​undersøgelsen, ryster de deltagere, der drak valle protein tabt betydeligt mere vægt end dem, der ikke gjorde.

mæthed

Valleprotein er effektiv til at fremme mæthed ifølge Dairy Eksportråd USA. Det hedder, at protein er langt mere effektivt at fremme mæthed i forhold til kulhydrater og fedt. Resultatet er, at du spiser færre kalorier, mens følelse tilfredse på samme tid. Valleprotein synes at fremme mæthed er, at det stimulerer flere gastrointestinale hormoner, der er involveret i reguleringen af ​​appetit.

Beløb

Den McKinley Health Center foreslår forbrugende omkring 20 g til 25 g valleprotein per dag for vægttab og forbedringer i kropssammensætning. Det er vigtigt at bemærke, at blot at tilføje denne mængde valleprotein til din kost uden at skære kalorier andre steder vil føre til vægtøgning. Valleprotein tilskud gør tilføje kalorier til din daglige kalorieindtag, så det er vigtigt at afbalancere disse kalorier med kalorier forbruges fra hele fødevarer. Tal med en diætist eller din læge, hvis du har spørgsmål om at balancere dit daglige kalorieindtag for vægttab formål.


relaterede artikler