Sådan Reward Calm Behavior

November 21
Sådan Reward Calm Behavior

Disciplin bruges til at afskrække dårlig opførsel hos børn, men det hjælper at tilføje lidt positiv forstærkning til mix at bidrage til at fremme god opførsel. En måde at gøre dette på er at belønne dit barn for hendes rolige adfærd, som hjælper med at vise hende, at god opførsel kommer med gode konsekvenser. Når hun indser, at opfører betyder timeout eller tab af et privilegium, men forbliver rolig og håndtering situationer på en kontrolleret måde bærer belønninger, hun lærer en lektie hun kan bruge resten af ​​sit liv.

Trin 1

Kom op med en liste over de belønninger, du kan bruge, når dit barns adfærd er rolig og hensigtsmæssigt, rådgiver FamilyDoctor.org. For eksempel kan du lade hende blive oppe en halv time efter hendes sengetid til at læse eller se hendes yndlingsprogram, kan du give hende en ekstra times tv-tid hver uge, eller du kan love din bog-elsker, at du vil tage hende til bibliotek to gange i denne uge i stedet for en gang. For ældre børn kan du bruge de samme belønninger eller du kan tilbyde en lidt senere udgangsforbud, en større godtgørelse eller løftet om et nyt legetøj eller ønskede element. At give dit barn noget at arbejde for er en stor motivator, når det kommer til adfærd.

trin 2

Tilbyd ros og komplimenter når dit barn opfører sig. Du behøver ikke at tilbyde håndgribelige belønninger såsom nye emner eller penge, kan du blot lade ham vide, hvor stolt du er af hans gode opførsel. Pointen er at lægge mærke til og anerkende den god opførsel, så han begynder at indse, at god opførsel bringer opmærksomhed og negativ adfærd ikke.

trin 3

Tal med dit barn om dine forventninger, rådgiver FamilyDoctor.org. For eksempel, når dit barn er rolig, og du beslutter dig for at belønne ham for denne adfærd, så sørg for han ved, hvad der foregår. Være forhånd ved at fortælle ham, at du er kommet op med en liste over måder at belønne ham for hans gode, rolige adfærd og at hvis han formår at bevare roen hele dagen, han får at holde op senere på natten, eller hvis han er rolig hele ugen, han får en stigning i hans godtgørelse.

trin 4

Vær konsekvent tilbyder belønninger for rolig adfærd, rådgiver American Academy of Pediatrics. Sammenhæng lærer en positiv lektion mens uoverensstemmelse lærer dit barn, at hun kan eller ikke kan blive belønnet for hendes gode opførsel, så det måske eller måske ikke engang være værd at genere at være rolig. Konsistensen regel gælder også for at sikre dig og dit barns anden forælder er begge om bord med belønning system. Når kun én af jer belønner god opførsel, kan hun ikke lære noget. For eksempel, hvis hun er rolig, når hendes bror er at stjæle legetøj fra hende, og du belønne hende med en ekstra dollar tilføjet på hendes ydelse, hun er mere tilbøjelige til at holde ro næste gang. Men hvis det næste gang, du ikke belønne hende med ros eller lidt noget særligt, hun måske ikke blive berolige følgende tid.


relaterede artikler