10 ting at gøre for at hjælpe dig sove

April 21

10 ting at gøre for at hjælpe dig sove


Søvn er en af ​​de mest oversete måder at skabe en sund krop og livsstil. Søvn er når kroppen reparerer sig selv, når de bekymringer fra den dag glide væk og når styrkelsesprocessen opstår. Der er flere tips og tricks til at bidrage til at skabe en god nats søvn, der vil have dig følelsen hvilet på ingen tid.

I soveværelset

Opret en beroligende miljø, der tilskynder søvn ved at fjerne unødvendige elektronik. Forvise TV til stuen og lyse vækkeure til den anden side af lokalet. Brug denne plads kun til afslappende aktiviteter, såsom at sove og læsning, så din krop ved, at det er tid til at hvile, når din ind i soveværelset.

Omlæg slidte i ark til et nyt sæt. Plader og sengetøj kontrol komfort, temperatur og humør, så du får de perfekte forhold for hvile. Hvad du sove på er en stor faktor i, hvordan du sover. Overvej at købe en ny seng, madras eller pude til at skabe mere støtte og komfort.

Mental og fysisk

Slap ømme og stive muskler med nem yogastillinger før sengetid. Poses såsom twist, hvor benene krydses og rygraden forsigtigt drejes i hver retning, vil strække musklerne og fremme afspænding. Barnets positur menes også at have beroligende virkninger. For at gøre dette positur, sidde på hælene, stræk fremad og hvile din pande på jorden foran dig og trykker dine knæ til brystet så tæt som er behageligt. Træk vejret dybt og holde stillingen så længe det er behageligt.

Prøv at gå til at sove på samme tid hver aften, eller i det mindste inden for en 30 minutters vindue. Det samme koncept gælder for morgen wake-ups, som bør være på samme tidspunkt hver dag, eller tæt på det. Ja, selv i weekenden.

Brug en sengetid ritual. En time til en halv time før planlægger at være i seng er det bedste tidspunkt til at geare ned. Tag et varmt bad eller brusebad, læse en afslappende bog eller lytte til beroligende musik, børste tænder og hop i seng. At tage sig tid til at følge den samme før-seng rutine vil lade kroppen slappe af og stille sind til en hurtig nedgang i søvn.

Regelmæssig motion kan tilskynde dybere søvn. Let aktivitet såsom at gå eller ride en cykel i 20 til 30 minutter om dagen kan hjælpe. Træning i morgen eller om eftermiddagen er bedst, som motion kan øge kroppens indre temperatur og en lavere kropstemperatur er bedre for en god nats søvn. Lys strække eller yoga kan gøres om aftenen for at slappe af i kroppen og bør ikke forstyrre søvn.

de Senses

Et tungt måltid før sengetid kan føre til dårlig fordøjelse eller sure opstød og ruin søvn. Spise et lille måltid en time eller mere før ligger ned. Varm drikkevarer såsom mælk eller te betragtes beroligende og sove hjælpemidler, men ikke drikker koffeinholdige versioner, som kan forårsage kroppen til at være opmærksomme godt ind i natten.

Lugtesansen kan overses som en hjælp afslapning. Selvom videnskabelige beviser er usikkert, aromaterapeuterne tror, ​​at ved at indånde bestemte dufte, kan kroppen blive flyttet til en afslappet tilstand og primet for en bedre nattesøvn. Lavendel menes at fremme øget afslapning og bedre søvn.

Distraktioner til Good Sleep

En del af at skabe en god søvn miljø er at vide, hvad de skal tage ud af ligningen. Med fokus på blinkende skærme af bærbare computere, tv og telefoner stimulerer hjernen og holder os vågne godt efter du har stoppet at se på dem. For at få en bedre nat af resten, slukke for alle elektronik en halv time til og time, før du får i sengen, så dit sind har en chance for at slukke af sig selv.

Støj er en af ​​de mest almindelige klager for folk, der forsøger at sove. For at bekæmpe dette forstyrrelse, hvid støj er en billig og nem måde at maskere distraherende lyde. Tænd en air condition, loft ventilator eller en lyd maskine til at give en droning hum at lulle dig til at sove. En helt mørkelagt rum er ideel til en god nats hvile. Mørklægningsgardiner er den bedste måde at skabe et mørkt rum, men hvis gardiner er ikke en mulighed, kan en søvn maske være en billig måde at få noget søvn i et lyst rum. Andre ideer til at skabe et mørkt rum maler rummet i en mørkere nuance eller flytter sengen til en skyggetilværelse hjørne.


relaterede artikler