Øvelser for leddegigt i Hip

January 1
Øvelser for leddegigt i Hip

Leddegigt er en autoimmun sygdom, hvor kroppens immunsystem ikke genkender sig selv og indleder et angreb. Det ødelægger synovialbeklædning leddene og kan forårsage smerte, stivhed, rødme og hævelse. I alvorlige tilfælde kan fælles deformitet forekomme. Mens leddegigt er mere almindelig i hænder, fødder og andre små led, kan det også påvirke hoften. Den Arthritis Foundation siger, at øvelser for leddegigt kan bremse udviklingen af ​​denne sygdom, og hjælp i forvaltningen af ​​symptomer.

Range af Øvelser Motion

Ifølge den amerikanske Academy of Ortopædiske Surgeons, styring af leddegigt i hoften kræver øvelser, der hjælper dig med at opretholde fuld bevægelse. Hvis du ikke udøve din hofte, stivhed og hævelse kan vokse værre gør det sværere at flytte. Ved at gøre nogle blide bevægelser hver dag, kan du holde din hofteled fleksibel. Fra stående stilling, løft dine ben op til fronten, så ud til bagsiden, så ud til siden. Dette flytter hofteleddet i forskellige retninger for at holde dig mobil. Disse øvelser kan også gøres siddende, hvis stående er for smertefuldt.

Styrkelse Øvelser

Du vil også nødt til at indarbejde styrke-øvelser ind i din rutine. Styrke-øvelser ligner vifte af bevægelse bevægelser, bortset fra at de indeholder en form for modstand. Målet er at styrke muskler, der omgiver din hofteled stærk for at tage presset væk af samlingen. Du kan bruge maskiner, ankel vægte eller slanger til at udføre quadricep udvidelser, squats, lunges, side ben elevatorer og baglæns spark. Hvis udøve er for smertefuldt, kan du styrketræner i vandet. Dine muskler vil få stærkere som du skubbe din krop mod modstand skabt ved vandet. Hold på siden af ​​poolen eller betjene nudler og bøjer til at hjælpe dig flyde under træning.

Strækker Øvelser

Den tredje form for motion, der vil være vigtigt er strækøvelser. Disse bevægelser, hvor du holder en position støt i mindst 30 sekunder. Målet er at forlænge og afslappe musklerne. Du bør aldrig hoppe, mens du holder en strækning for at undgå skade musklen. Indarbejd strækninger for hamstrings, quadriceps og indre og ydre lår. Strækninger kan gøres stående, siddende eller liggende. Siddende i en varm fane, varmt bad eller bruge en varmepude på din hofte, før de udøver kan bidrage til at løsne leddet.


relaterede artikler