Ernæring Guide for diabetikere

February 28

Ernæring Guide for diabetikere


Hvis du har været diagnosticeret med diabetes, har du sikkert allerede ved, at du skal være meget opmærksom på, hvad du spiser. Fordi diabetes er sådan en kompliceret sygdom, er der ingen enkelt kost til diabetikere, men eksperter er enige om, at den mad pyramide kost anbefales af American Heart Association er det bedste valg, med nogle ekstra begrænsning af kulhydrater. Diabetikere bør spise hele dagen og på en tidsplan for at holde blodsukkeret stabilt hele dagen.

Vigtigheden af ​​Fiber

Alle har brug for fiber, men det er især vigtigt for mennesker med diabetes. Opløselige fibre findes i frugt, grøntsager, bælgfrugter og frø hjælpe langsom fordøjelse og reducere absorptionen af ​​glukose (sukker) i tarmene. Kogte bønner har det højeste beløb af opløselige fibre og er et godt valg for diabetikere, men fiber kan også findes i grøntsager som broccoli og søde kartofler og frugter som hindbær og æbler.

Folk har også brug uopløselige fibre for at hjælpe med at rense ud i mave-tarmkanalen. Havre, fuldkorn og nødder er gode kilder til uopløselige fibre.

Five a Day

Du kan huske "Fem om dagen" siger fra barndommen; det var sandt dengang, og det er sandt nu. Spise fem frugt og grønt om dagen giver solid ernæring, masser af fibre og lav-glykæmiske måltider for diabetikere. Valg af grøntsager i forskellige farver vil hjælpe med at sikre, at alle ernæringsmæssige behov opfyldes.

Lav Mættet fedt

Diabetes og højt kolesterol og triglycerider ofte går hånd i hånd. Efter en kost lavt indhold af mættet fedt hjælper med at reducere kolesterol, hvilket igen hjælper forhindre hjerteproblemer. Vælg magert kød og umættede fedtstoffer som olivenolie eller hør olier. Spis ting som fisk, sorte bønner, valnødder og avocado til at øge HDL (gode) kolesterol.

Limit Sweets

Selv om det er en myte, at diabetikere ikke kan have sukker, bør eventuelle slik nøje regnede i den daglige kulhydrat tæller. Sukker og produkter, der indeholder sukker forårsage forhøjede niveauer af blodsukker og kan udløse en efterfølgende styrt. Målet med diabetes diæt er at holde blodsukkeret, men det er muligt at balancere en blodsukker spike med ekstra motion og en reduktion af andre kulhydrater - så har et stykke kage, men springe brød og kartofler.

Se en ernæringsekspert

Enhver person med diabetes er anderledes. Den eneste måde at fastslå den nøjagtige kost, der vil arbejde for dig, herunder fødevarer at spise og undgå, spise tider og ernæringsmæssige balance, er ved at overvåge blodsukker og bruge resultaterne til at finde den bedste formel for succes. Byg et tilpasset plan, der virker for dig ved hjælp af din læge og diætist.


relaterede artikler