Forsikring Regler om Koordinering af fordele

December 19

Forsikring Regler om Koordinering af fordele


De fleste forsikringsselskaber planer og krav payors koordinere fordele mellem to sundhed planer, når en patient har dækning af mere end én forsikring plan eller luftfartsselskab. Koordinering af ydelser er en standard praksis og omkostninger kan deles mellem de to planer. Regler der bestemmer rækkefølgen af ​​betaling og som forsikringsselskabet faktureres først er indstillet af den nationale sammenslutning af Insurance kommissærer (SIC). Disse regler bestemme patientens primære og sekundære planer. Den primære plan faktureres og betaler først, og det sekundære plan vil sandsynligvis dække resten af ​​lægeudgifter.

Ikke-Afhængige / Dependent Regel

Den første regel til at bestemme rækkefølgen af ​​gældende pensionsordninger er den ikke-afhængige / afhængig regel. Denne reglen hedder, at individet er dækket af arbejdsgiverens sundhedsplan først. Enhver anden plan, såsom en ægtefælle, hvor en person betragtes som en afhængig, ville gælde sekunder.

Aktiv / Inaktiv Regel

Den aktive / inaktive forsikring regel kan også være relevant. Sundhed plan dækning, du modtager som en aktiv medarbejder vil blive betragtet din primære sygesikring planen. Hvis du modtager sundhedspleje dækning som følge af en fritstille eller pensionering i yderligere til den dækning, du modtager som en aktiv medarbejder, vil fritstille eller folkepensionist dækning være sekundær til den aktive plan. For eksempel, hvis du pensioneret og modtage pensionist fordele, men tage et andet job med sundhedspleje dækning, vil pensionist dækning bliver sekundær.

Fødselsdag Rule

Fødselsdagen regel følges, når et barn af gifte forældre har sundhedsplan dækning fra begge forældres planer. Den forælder med den tidligere måned og dag fødselsdag (år ikke medregnet) er den forælder, der giver primære dækning til sit barn. Hvis forældrene har samme fødselsdag, den forælder, der har haft den plan længere bliver den forælder giver primære dækning.

Separation / skilsmisse Regler

En separation eller skilsmisse tilføjer en anden rynke i koordineringen af ​​ydelser proces. Medmindre der er angivet i skilsmisse dekret, typisk den forælder, som retten har fastsat som mere økonomisk ansvarlig giver primær dækning til barnet. En gift igen forælder kan give barnets sekundær dækning og hans ægtefælles plan kan give et tredje niveau af dækning.

Medicare / Medicaid Regler

Ikke-SIC regler gælder for mennesker med Medicare og Medicaid dækning. Som hovedregel, Medicare og Medicaid er sekundære til andre dækning en person kan have. Medicaid forsikring regler reguleres på statsligt niveau og Medicare regler bestemmes på føderalt niveau. Enhver arbejdsgiver-sponsorerede dækning anses primær til Medicare og Medicaid planer.


relaterede artikler