Begyndervanskeligheder Symptomer for Spædbørn: Ikke spise

October 11
Begyndervanskeligheder Symptomer for Spædbørn: Ikke spise

Et spædbarn oplever mange symptomer under begyndervanskeligheder. Hvis dit barn viser tegn på betydelig tyggegummi ømhed eller smerter under tandfrembrud, kan hun ikke lyst til at spise. Hjælp til at reducere hendes smerte, ved at give hende acetaminophen eller ibuprofen, for eksempel, kan gøre hende føler godt nok til at genoptage spise. Kontakt din børnelæge med dine bekymringer om dit barn ikke spiser.

begyndervanskeligheder Basics

Ved den tid, dit spædbarn er 6 eller 7 måneder gammel, har du sikkert etableret en fodring tidsplan. Det er bekymrende, hvis dit spædbarn pludselig stopper spise, selv om dette er hvad der kan ske, når en ny tand er i udbrud, der forårsager tyggegummi smerte. Et barn får i alt 20 primære tænder, også kaldet baby tænder. Begyndervanskeligheder ofte følger en arvelig mønster, selvom den første tand normalt bryder ud af 6 eller 7 måneder. Et barn har normalt alle hans primære tænder med den tid, han er 3 år gammel.

Symptomer

Hver spædbarn erfaringer begyndervanskeligheder forskelligt, og der er et stort udvalg af symptomer. Generelt begyndervanskeligheder årsager savlen, svulmende tandkød, fussiness og irritabilitet, nat vågner og bider på legetøj, fingre eller dine bryster. Når en tand bryder igennem tandkødet, det forårsager varierende mængder af smerte. Din spædbarn måske ikke ønsker at spise, fordi hans mund gør ondt. Desuden er nogle spædbørn får diarré under begyndervanskeligheder grund af den ekstra spyt som synkes. Hvis dit barn har diarré, kan hans mave være ubehageligt, reducere hans appetit.

Tidsramme

Begyndervanskeligheder symptomer starter fire dage før tandfrembrud, optræder på dagen for udbruddet og fortsætter i tre dage efter udbruddet, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Pediatrics". Din spædbarn måske ikke ønsker at spise på et tidspunkt i løbet af denne periode, men bør ikke springe hvert måltid. Sørg hun bliver nok væske, selv om hun ikke spiser for at undgå dehydrering. Hvis du er bekymret for hendes spisevaner, ringe til din børnelæge.

Retsmidler

Et spædbarn, der begyndervanskeligheder er sandsynligvis ikke spiser fordi hans mund gør ondt. At give ham acetaminophen eller ibuprofen kan roligt reducere hans smerte og hjælpe ham til at spise. Mellem måltider, prøv en frossen bidering eller en frossen vaskeklud for ham at tygge på for at dulme sine gummer. Pas på ved brug begyndervanskeligheder geler, fordi de følelsesløse tandkødet midlertidigt, men de også smage forfærdeligt og kan dulme de læber og tunge. Dit spædbarn kan sluge for meget, ifølge AskDrSears hjemmeside. Overusing begyndervanskeligheder geler kan også forstyrre dit spædbarn appetit.


relaterede artikler