Hvad er de sundhedsmæssige fordele af Morton & # 039; s Salt Stedfortræder?

November 23
Hvad er de sundhedsmæssige fordele af Morton & # 039; s Salt Stedfortræder?

Mortons Salt Stedfortræder er lavet med forbrugere på natrium diæter i tankerne. Dette salt erstatning er lavet af kaliumklorid, som den amerikanske Food and Drug Administration bekræfter som GRAS - generelt anses for sikre. Men producenten understreger betydningen af ​​at høre med din behandlende læge, før du bruger Mortons Salt Stedfortræder. Det kan give nogle ernærings- og sundhedsanprisninger fordele til de fleste mennesker; Men er det ikke anbefales til dem med visse sundhedsmæssige betingelser, eller som tager specifikke medikamenter.

Salt Stedfortræder Vs. Bordsalt

Mortons salterstatning og lignende produkter er typisk sammensat af kaliumklorid, hvorimod almindelig bordsalt eller natriumchlorid, indeholder 40 procent natrium. Salterstatninger og regelmæssig salt er markant ens i udseende, og de er begge vandopløselige. Men når du bruger salt erstatning, du skære natrium ud af ligningen. Ifølge American Heart Association, nogle mennesker er følsomme over for virkningerne af natrium; det tilskynder overskydende væskeophobning i kroppen, hvilket gør dit hjerte arbejde hårdere. Din behandlende læge kan råde dig til at gå på en natrium - diæt, hvis dit blodtryk er 120/80 Hg eller højere.

Kaliumchlorid Fordele

Den tilstrækkelige indtag for kalium til voksne alder 19 og ældre er 4.700 mikrogram om dagen. Kalium - rige fødevarer omfatter bagt kartofler med huden, svesker, rosiner, bananer og tomat, appelsin og sveske juice. Harvard School of Public Health bemærker, at mange amerikanere ikke får nok kalium i deres kost, så Mortons Salt Stedfortræder kan komme i handy, når de foretager for disse kosten underskud. Den kalium i salterstatninger kan let reducere din risiko for nyreproblemer, forhøjet blodtryk, slagtilfælde, osteoporose og unormal hjerterytme.

Forsigtig

Mortons Salt Stedfortræder ikke er et sikkert valg for folk, der ikke kan tåle ekstra kalium i deres kost, især dem med nedsat nyrefunktion. Ifølge Harvard School of Public Health, kan salterstatninger ikke være sikkert for mennesker med nyresygdom, diabetes eller dem med en historie af blokeret urin flow. Kaliumchlorid er ikke en god blanding med al medicin, herunder lægemidler, der anvendes til behandling af hjerteinsufficiens og forhøjet blodtryk, der forårsager, at der ophobes kalium. Tal med din læge, før at gøre overgangen til Mortons Salt Stedfortræder.

Tips

Mortons Salt Stedfortræder bruges bedst efter din mad allerede er forberedt. Harvard School of Public Health viser, at nogle mennesker mærke kaliumchlorid bitre eftersmag, som er magen til den bitterhed, du kan opfatte, når du bruger en sukker erstatning, såsom saccharin. Denne skarp smag forstærkes når salterstatninger anvendes i tilberedningen. For at modtage de bedste sundhedsmæssige fordele fra Mortons Salt Stedfortræder, er det vigtigt at skære ned på fødevarer, der er naturligt salt, såsom oliven, bacon, ost og skaldyr. Se tilsat natrium i forarbejdede fødevarer samt. AHA viser, at amerikanerne får 75 procent af deres natrium fra almindelige dåse og boxed fødevarer, såsom supper og bouillon, tomat sauce, pakket suppe og dip mix og krydderier ligesom sojasovs.


relaterede artikler