Kiropraktik behandling for piriformissyndrom

October 7

Kiropraktik behandling for piriformissyndrom


Formålet med kiropraktisk behandling for piriformis syndrom er at genoprette funktionen af ​​bækken og spinale fuger, der kan bidrage til det problem, ifølge ISIS Kiropraktik centre,

Hvad er Piriforimis Syndome?

Den piriformis muskel er en lille muskel ligger dybt i balden. Når piriformis er for stram, kan det presse på iskiasnerven, som starter i den nedre ryg, løber gennem balden og ned i benet. Den resulterende smerte kaldes piriformissyndrom.

forskydninger

En af grundene, at piriformis kan være stramt er skævheder i knoglerne i bækkenet og rygsøjlen. Kiropraktisk behandling kan gendanne knoklet tilpasning, idet stress off piriforimis og hjælpe det til at slappe af.

Strækker

En kiropraktor kan også vise dig blide strækninger for at hjælpe musklen slappe. Ifølge Kim Christensen, DC, er vigtigt at forbedre fleksibiliteten af ​​piriformis.

Leg og Fod

Også ifølge Christensen, folk med piriformis syndrom har ofte ben-længde uoverensstemmelser og mund pronation problemer, der skal løses.

Ekspert Insight

Christensen siger også, at en nøje overvåget hjem øvelse program lader kiropraktor giver omkostningseffektiv og effektiv rehabilitering pleje.


relaterede artikler