Symptomer for pulsåren obstruktion

July 27

Symptomer for pulsåren obstruktion


Brachialarterien er blodkar, der transporterer blod mellem skulderen og albuen. Smerter i hele området er et symptom på en obstruktion og arm arteriesygdom.

Identifikation

Arm arterie sygdom er en form for perifer arteriesygdom (PAD) og forekommer, når en arm arterie er blokeret, sædvanligvis et resultat af den tilstand kaldet aterosklerose. Denne ophobning af fedtstoffer træsko og hærder en arterie, før de bryder i små stykker kaldet plak forårsager yderligere obstruktion.

Egenskaber

Advarsel signaler på den betingelse er ofte hemmeligt. "Du må ikke føle nogen symptomer fra mild arm arteriesygdom," ifølge The Society for Vascular Surgery. En fælles indledende symptom er ubehag eller smerte i armen, der opstår under brug, og forsvinder i hvile.

Symptomer

Yderligere symptomer for pulsåren obstruktion omfatter følsomhed over for kulde, misfarvning som fingre dreje bleg eller blå, manglende puls i håndleddet, blålige eller langsomt voksende finger negle, arm hår reduktion, og et tab af muskelstyrke.

Advarsel

Sår eller koldbrand kan udvikle sig som en pulsåren obstruktion bliver mere alvorlige eller er venstre ubehandlet. Koldbrand medfører vævsdød som celler er udsultet af ilt.

Risiko

Den Baylor College of Medicine siger "Arm arteriesygdom primært rammer cigaretrygere og ældre over 60." europæisk, hanner, diabetikere og personer med forhøjet kolesterol eller højt blodtryk er i større risiko for at udvikle en pulsåren obstruktion.


relaterede artikler